Kezdőoldal » Állatok » Macskák » 10 éves cicámnak csapzott,...

10 éves cicámnak csapzott, loncsos, zsíros a bundája. Egy darabig más etette, nem lehet, hogy a kajától, amit kapott?

Figyelt kérdés
Friskies, whiskas és hasonló bolti tápokat evett most hónapokig. én meg mindig külön főztem neki színhúst, tojást, halat, meg mindig megvettem neki a minőségibb tápokat, pl eukanuba, royal canin, stb. Nálam akkor volt ilyen a bundája, ha beteg volt, vagy stressz érte. Mit tegyek, hogy mielőbb helyrejöjjön? Legszívesebben megfürdetném, de szerintem attól nem múlna el, meg amúgy sincs más baja ezenkívül.
2016. máj. 8. 10:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Na igen tuti attól van. Nekünk is ilyen volt a cicánk ha reklám kajával etettük. Mivel te most újra főzni fogsz neki így majd szépen helyre jön.
2016. máj. 8. 11:17
 2/5 A kérdező kommentje:
jah, 4% fehérjetartalom :O
2016. máj. 8. 11:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Azért a kaján kívül azért is baj, mert a macska mosdik, lehet csúnya a szőre kajátol, de "igénytelen" kinezetet én csak betegségtol tudok elkepzelni macska esetében. Én megnezetnem egy orvossal is, ha az enyém lenne.
2016. máj. 9. 12:54
 4/5 A kérdező kommentje:
Holnap viszem, amúgy is esedékes ennyi idős cicánál egy ellenőrzés, még ha más panasz nincs is. Amúgy nagyon jól érzi magát, vidám, játszik, jó az étvágya, stb. Most vettem neki minőségi tápokat és vitamint, meg főzök neki minden nap. Remélem nem lesz baj.
2016. máj. 9. 22:37
 5/5 Géb 1 ***** válasza:
Borítékolom, hogy az ócska kajától ilyen a szőre szegénynek. Stressz érhette hogy aki etette az gyakorlatilag éheztette szegényt. Ettől független vidd el orvoshoz és talán az sem ártana ha megfürdetnéd, már ha hagyja.
2016. máj. 10. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!