Nőstény cicám műtét utáni sebét nem ragasztották le, és gallért sem kapott. Kell-e félnünk attól, hogy elfertőződik a sebe? Meddig tart a fájdalma?
Szerintem gallér mindenképpen kéne rá, hogy ne piszkálja a varratokat. Ingerli, hogy ott vannak és nyalogatja, harapdálja, így nem tud gyógyulni a seb, fel is szakadhat.
Az állatorvos nem mondott arról semmit, hogy mért nem kap a cica gallért?
Gallért Te is tudsz venni. Én pl Fresnapfban láttam pár napja. Szerintem tegyél rá egyet. Rosszat nem csinálsz vele. Igaz a cicát lehet, hogy zavarni fogja, de ez még mindig a kisebbik rossz, mintha a sebével lenne valami gond.
Szia! Ez anno az én kérdésem volt, hátha segít.
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__637870-kedve..
A cicusom vagy 2 óráig bírta a gallért magán. Aztán le kellett szedni, mert a földhöz verte magát a gallér miatt. Miután leszedtük, elbújt az asztal mögé, és 1 hétig ki sem bújt. A sebet nem bántotta, nem volt semmi baj.(nem volt leragasztva sem)
nem kell leragasztani, az én cicámnak be volt fújva valami ezüst színű folyadékkal.
Gallér kellett a cicámra, mert mikor nem volt rajta, tépte a varatot
1. vagyok.
Az én cicámat 2 hónapja műtötték és ő is kapott a hasára ilyen ezüstös anyagot. Ennek olyan furcsa szaga is volt.
Ugyan az én cicám sem rajongott a gallérért, de inkább ráraktuk, minthogy itthon a szemünk láttára vérezzen el.
Persze ha meg tudjátok oldani, hogy valaki a nap minden percében figyelje a macskát 24 órán keresztül és ne engedje a sebéhez, akkor nem kell gallér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!