Mitől lehet megduzzadva a macskám lába?
10 hónapos kandúrról van szó. Az egész úgy kezdődött, hogy eltűnt 4-5 napra majd mikor megjött, kicsit sántított a jobb hátsó lábára, de mást nem vettem észre pedig néztem, másnap már kicsit be volt dagadva, de mondom utődéstől simán lehet ilyen... meg már jobban rá is lépett, sőt 3 napon ugrált is vele bogarak után :) de ezután a 4. és 5. napon már jóval nagyobb lett a duzzanat és fájt is neki meg rálépni sem lép csak minimálisan és ebből kifolyólag megfontolja, hogy egyáltalán mennyen-e valamerre...
Most van a 6. Nap és volt állatorvosnál és bár én nem tudtam elmenni, hanem tesómék vitték el, ahol kapott antibiotikumot, leborotválták ott a szőrét majd bekenték + kapott lázcsillapítót meg injekciót (lehet ez volt az antibiotikum?)
Itthonra gyógyszert és kenőcsöt kapott...
Az állatorvos szerint megharaphatták, de tesómék nem mondták, hogy látni lehetne a nyomát, meg ugye eddig én sem láttam, viszont ma meg nem láttam mert 9 után értem haza és akkor nem volt itthon...
A törés vagy kibicsaklás kizárható ugye? Magyarul akkor egyáltalán nem tudná használni, nem? Főleg nem ugrani vele, ahogy 2. nap tette...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!