Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit csináljak ha a macskám...

Mit csináljak ha a macskám felugrál a kilincsre és kinyitja az ajtót?

Figyelt kérdés
Ha nem vagyunk otthon,kinyitja az ajtókat és összerág-tép mindent ami az útjába kerül,kihuzigálja a papírokat és telelesz szeméttel a lakás mire hazaérünk. Van erre valami speciális kilincsvédő vagy bármi hasonló? (kilincset nem szerelhetjük le és tolózárat sem szerelhetünk fel)
2010. ápr. 6. 00:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
94%

Nekem is ilyen a cicuskám. Én azt tudom neked tanácsolni , hogy mielőtt elmentek zárjátok be az ajtót, illetve toljatok valami nehezet a lakáson belüli ajtók elé. Érdemes a macseket olyan helyen hagyni ahol jól érzi magát, pl. ágy így nagy rá az esély, hogy elalszik és nem kel fel ameddig nem jöttök vissza. A karmolásra: valószínűleg azért a tárgyakat tépkedi, mert játszani szeretne akkor is. Erre egy laszti fellógatott zsinór alkalmas, másik ok, koptatni szeretné a körmeit, erre egy kaparófa a megoldás, ha így se megy akkor meg kell kérni a tulajt , hogy had cseréltessétek le a kilincset gombosra.

Ez annak szól aki ezt írta " vágd le a lábait nem ugrál majd" : szerintem aki képes ilyet írni annak kéne levágni!!!!

Remélem segítettem!

2013. máj. 17. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!