Mit lehet csinálni, ha a cicám leesett a tetőről, de az állatorvos nincs vasárnap és a telót sem veszi fel?!
Bocs, kérdező, hogy kicsit "elvittük" a kérdésedet - de a lényeg szerencsére már ki van tárgyalva :-)
Remélem, a cicának sem lesz semmi baja :-)
Semmi gond, engem is érdekel, mert kutyám is van :)
Cicám meg egyébként ma mindig ezt csinálja... Kiengedem az ajtón és bejön az emeletes ház ablakán. Nem tudom hogy megy fel a tetőre... ha észreveszem, hogy a párkányon ácsorog akkor persze beengedem, de este aludtam, ezért nem vettem észre, hogy megint felment, ő meg gondolom le akart jönni, de mivel nagyon ügyetlen ( ügyetlen macska? paradoxon ) lepottyant és reggel már ilyen állapotban jött be a házba...
Jaaaa, hogy nem láttad, amikor leesett? Az baj... Mert akkor nem lehet tudni, hogy a talpára esett vagy esetleg tényleg van valami belső sérülése.
A cicaszakértő nagyon jókat írt, akkor járj el aszerint, figyeld.
Igazából az is csak feltételezés, hogy a tetőről esett le, mert este hallottunk valamit a tetőn és tudjuk, hogy ő szokott ott mászkálni, aztán bejönni az ablakon, csak gondolom nem vettem észre ma a kis butát... Ezek után mindig aludhatok nyitott ablak mellett... :/
Egyébként nem tűnik vészesnek, mert ma már dorombolt nekem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!