Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Lehet egy lány macskának 2 méhe?

Lehet egy lány macskának 2 méhe?

Figyelt kérdés
Van egy Zafír nevű anya macskám aki most ősszel lett ki kasztráltatva a 3 kölykével együtt.Nagy meglepetésünkre ma reggelre a kikasztráltatott Zafír szült 4 kiscicát. Na most erre adjon nekem valaki értelmes magyarázatot hogy ilyen hogy lehetséges, mert az orvos aki a műtétet végezte nem tudott erre kielégítő választ adni mert ilyen esettel nem találkozott az eddigi praxisa során.

2016. ápr. 1. 17:39
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Először én is arra gyanakodtam h át vert az orvos de aztán eszembe jutott h 1 külföldi állatalapítvány által lettek ivartalanítva a macskáim és ennek köszönhetően 2 hétig ingyenes volt a falumba az ivartalanítás.Tehát az orvos még hasznot sem tudott volna húzni a macskáimból mert ingyenes volt az egész.Tehát fingom nincs h hogy lettek ezek a macskák de az biztos h élnek és virulnak.
2016. ápr. 2. 16:52
 12/17 anonim ***** válasza:
Attól hogy neked nem került pénzbe, a "fejpénzt" még megkapta az orvos, csak nem tőled. Gondolom tessék lássék max elzárva a petevezetéket, oszt jónapot, de az se 100%, főleg ha nem figyelt oda. Az ivartalanítás szakszerűen a méh teljes kivétele, azt nem lehet félig, kettő meg pláne nincs.
2016. ápr. 2. 17:37
 13/17 anonim ***** válasza:

Pont a dokinak lehetett igen hasznos az ilyen ivartalanítás. Megkapta a munkája ellenértékét darabra. Aztán ki tudja, mennyi macskánál lett olyan vége, mint nálad?

Ha nincs pontosan beazonosíthatóan feljegyezve milyen macskánál történt az ivartalanítás, a doki naná, hogy teszi a tudatlant és csodálkozik.Mert nem lehet az orra alá tolni, hogy vagy nem ivartalanított, vagy a diplomáját lehet megkérdőjelezni.

Ilyen esetben viszont, ha pl egy chipes macsekon számlával végzett volna a doki műtétet, már mehetne is a feljelentés a kamarához ellene.

2016. ápr. 2. 19:28
 14/17 A kérdező kommentje:
Hát elő fordulhat h igazatok van.Már csak az a kérdés h mit fogok kezdeni 8 macskával.Ami még ennél is rosszabb h a zafíron kívül van még 2 nőstény macska akiknél szintén fent áll a lekölykedzés veszélye annak ellenére h ivartalanítva vannak.Am a 4 kiscicából 3 lány 1 fiú
2016. ápr. 3. 14:26
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
ha kapcsolatban vagy az ivartalanítást végző orvossal, elviszed a másik kettő maccsot is hozzá és kérsz UH-t, ami kimutatja, bent vannak-e a méhszarvak, vagy sem. Közlöd a dokival a fialó ivartalanított maccs miatt kétségeid merültek fel. Ha nem hajlandó segíteni, szívesen írsz egy levelet az orvosi kamarának, hogy figyelmükbe ajánld azt a csodát, hogy ivartalanított állat egészséges utódot hozott világra.Sőt, említeni lehet akár az alapítványt is, amelyik fizetett az ivartalanításért a dokinak.
2016. ápr. 3. 15:41
 16/17 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a legutolsó hozzáoszlónak a tanácsot mert nagyon jót adott.El is vittem az orvoshoz és kiderült h véletlenül elfelejtette ivartalanítani a zafírt.Azzal indokolta h egyszerre 4 fekete macskát vittem neki oda és nem tudta őket megkülönböztetni.Szerintem ez nem igaz mert a nőstényeknek a hasát le szokták ilyenkor borotválni és azt látnia kellett volna h melyik van leborotválva és melyik nincs. Na mindegy a lényeg h augusztusba vihetem kasztráltatni ismét a kicsikkel együtt.
2016. ápr. 20. 09:13
 17/17 anonim ***** válasza:
Augusztusig figyelj oda, nehogy megint vemhesüljön.
2016. ápr. 20. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!