8-9 éves macskát ivartalanítani? Veszélyes?
nem kérek utálkozó kommenteket,hogy eddig kellett volna.. most jutottam el oda, hogy biztos vagyok benne,hogy mindkét cicámnak az ivartalanítás lenne a legjobb.
a kérdésem az lenne,hogy mennyire veszélyes ennyi idősen nekik a műtét? az egyik kandúr, a másik nőstény.(ő jelenleg vemhes, de amit fial és megnőttek a cicák,utána szeretném ivartalanítani. a kandúrt akár már most is)
Kisebb kockázattal jár, mint a vemhesség.
Egyébként 8-9 éves macska még nem számít idősnek, kb. 2-szer ennyi ideig él egy egészséges benti macska.
köszi! tudom,hogy 16 évig kb élvezheti az ember a cicája társaságát:))
csak hát már nem kölykök,arra próbáltam célozni.
igen, a kandúrt nem is féltem annyira, állítólag az gyorsabban és egyszerűbben megvan.
a nőstény mint írtam évi 1x szokott fialni, éppen ezért döntöttem úgy,hogy elég,neki is nekem is.
a kandúr meg hát csavarog meg jelölget. meg amikor tüzelnek a nőstények meg van bolondulva.
akkor felhívom a dokit is.köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!