Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Lesz kiscicám. Hol lehet...

Lesz kiscicám. Hol lehet kapni (supermarket) jó minőségű, de nem aranyáron lévő eledelt ( NE ROYAL CANIN), illetve néha-néha kaphat nyers húsit? (disznót nem ehet, tudom)

Figyelt kérdés

2016. márc. 29. 15:59
 1/3 Maxitabi ***** válasza:

Az RC amúgy pont nem olyan jó.... és aranyárban van.

Nyers hús nagyon jó nekik - a macska gyomorsava ragadozóé (nem kutya), tehát sok mindent megemészt, ill jó a fogaknak-hadd rágjon!

Eledelt meg neten rendelve a nagyobb kiszerelést-mindig olcsóbb lesz! A josera és a brit közepesnél jobb tápok,annyira nem is drágák. Szárazból egyáltalán nem vennék szupermarketest!!(1400Ft/kg ár körül már igen jók vannak)Az összetételt kell nézni,nem a nevet-márkát!

Konzerv/tasakosból elég jó az aldi shah eledel, a dm saját márkásából egy-kettő.

2016. márc. 29. 16:43
 2/3 anonim ***** válasza:
65%

Normális prémium táp (a Canin nem ilyen) nagy kiszerelésben olcsóbb, mint a hipermarketes szutykok. Érdemes rá beruházni, egy 10 kg-os zacsi az idők végezetéig elég.

Ha mindenáron hipermarketben akarsz vásárolni, akkor minimum Purina One-t vegyél, vagy pl Tescoban lehet kapni Perfect Fit tápokat, azok sem rosszak. Még esetleg a Harringtons sem rossz.

Kaphat nyers husit, az én cicám reggelire tápot kap, a vacsi pedig BARF. Keress rá így, hogy "BARF", vagy "nyersetetés", és rengeteg infót és receptet fogsz találni :)

2016. márc. 29. 17:17
 3/3 macdln ***** válasza:

Én a 3 cicámat Frankenprey szerint etetem. Csak nyers hús + csontos hús + belsőség.

"Nyerskosztos cicák" facebook csoportba jelentkezz, szívesen látunk. ;)

Én már egyáltalán nem adok nekik se száraz, se nedves tápot hónapok óta, egyik fajtával sem volt jó tapasztalatom.

Ha mindenképp szeretnél neki tápot adni, azt ne supermarketből vedd majd. Hasonló áron jobb minőségűt lehet kapni pl. a zooplus.hu-n.

2016. márc. 30. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!