Miért az én ágyamba fekszik minden macska be?
Családi házban nöttem fel. Mindig is voltak kint macsekjaink akik max a lépcsö fordulóba aludhattak. De sokszor föleg nyáron az ágyamba találtam öket. Aztán nagyobb lettem nem jöhettek már be ennyire sem, de ha besurrant az elsö az ágyam volt. Föleg a terhes macskák imádtak oda menni. èn mindig kisiccegtem öket. A lépcsön felérve 3 szoba is lenne ahova mennyenek az enyám a legmesszebbi, és legbonyolultabb oda jutni. Már évek óta nem lakom otthon kb félévente járunk haza. Ezek mostani macskákat nem is ismerem nagyon. Soha nem simogattam öket. Anyukám kb 5 percre hagyta nyitva az ajtót és nemsokára megyek fel és ez is a szobámba az ágyamon fekszik.
Miért? Minden szobában van ágynemü, és egyszerübb is lenne oda menniük. Utálom öket hogy mindig hozzám fekszenek be kiskorom óta.
az ágyad van rossz helyen. valószínű egy vízér vagy Szent-György vonal van az ágyad alatt...
az új házakba is először beengedik a macskát, ahova fekszik, oda nem tesznek ágyat.
a macska mindig a negatív területekre fekszik, ott érzi jól magát, és ez mindenféle misztikum nélkül így van.
első vagyok, nincs ebben semmi ijesztő. ha beírod a google-ba, hogy "macska vízér", akkor kidob egy csomó magyarázatot.
Én mindig a kutyámmal alszom, ők kifejezetten utálják az ilyen helyeket, így ahova ők fekszenek, ott nincs ilyen.
Pl a nagymamámnál az Istenért sem akar a kutyám az ágyban aludni, inkább a másik heverőre fekszik, innen tudom, hogy ott pl. van valami...
de ha teszel egy rózsakeresztet az ágy alá, Északnak tájolva, akkor segíthetsz ezen...:)
Nem ám azért, mert az egy nyugis hely, ugye?
Miért kell feltétlenül rosszra gondolni?
A macska imádja a tiszta cuccot. Tiszta ágyneműre, frissen mosott ruhákra megy, és ha egyszer egy belefeküdt, és rajtahagyta a szagát, akkor azt attól kezdve minden macska megtalálja.
A macska szereti a nyugis helyeket, ahová nem rohangásznak be kétpercenként zajos kiskölykök, akikre oda kell figyelni, nehogy elkapják a farkát.
Szereti a meleg helyeket, ahol kényelem van, és egy zárt szobában, ahol nincs levegőmozgás, melegebb van, mint másutt.
Szerintem a nyugi és a kényelmes, biztonságos, meleg hely vonzza.
Én is hallottam már a vízér történetét, de akkor miért túrja ki az én macskám állandóan a helyéről a kutyámat, és miért fekszik be a kutya kedvenc helyére? Az én macskáim mindig a kazán tetejáre mennek, a radiátor mellé, a radiátorcsövekre, a radiátoron száradó ruhákra, dobozokba, lavórokba, kosarakba, négy oldalról védett helyekre. Persze, beszöknek a vendégszobába is, a fotelba, ami a radiátor mellett van, és az ágyra, amin hatalmas dunyha van. Jó meleg. Ezek szerint minden meleg hely alatt vízér van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!