Hogyan szedjem le a tapaszt a cicám hasáról fájdalommentesen?
Ha van otthon sebbenzin, áztatsd el a tapaszt vele, hogy teljesen átitassa. Nehogy lerántsd!!
Ha nincs, akkor langyos víz is jó, de tovább fog tartani. Sosem szabad hirtelen lerántani, iszonyú fájdalom lenne a cicának.
Saját tapasztalat, miért ne tépd le: nekem a staffordomat herélték. Sajnos akkorra kaptam időpontot varratszedésre, amikor nem a kedvenc orvosom volt, hanem a bunkóbb, akit próbálok elkerülni.
Fogta, felcsapta hanyatt a kutyát a vizsgálóasztalra, és teljes erőből letépte a véres-sebes varratról a tapaszt. Így még nem hallottam üvölteni a kutyámat; ahogy fájdalmában felugrott, leesett az asztalról szerencsétlen, és bekuporodott a lábam közé.
Az a kontár meg velem ordít, hogy két ember kell ehhez a kutyához, mert nem normális (ezekkel a szavakkal)... Hát nem tette zsebre, amit tőlem kapott a doki. Elküldtem a létező összes helyre, az anyjától kezdve mindenhová.
Többet nem mentem hozzá...
Persze, inkább maradjon picivel többet a tapasz, de ne élje át azt, amit az én ebzetem. :) A cicák bőre még vékonyabb, mint a kutyáké, és nagyon érzékeny helyen van. Még nekem is fáj egy tapasz letépése, nemhogy egy ekkorka állatnak.
További sikeres gyógyulást a macskusznak!
Szerencsére nem kellett többet találkoznom azzal az orvossal, sikerül minden oltást a másikkal beadatni, mert még ezt sem hagynám rá. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!