Nektek hány cicátok van összesen? Mi a nevük és hogyan becézitek őket?
Szívesen olvasgatnék a cicusaitokról. :)
Arról is, hogy hány cicátok volt már eddig, illetve mennyi van jelenleg, és hogy a mostani mióta van meg. :) Hogy hívják, és milyen becenevei vannak? :)
A szüleim háztáji gazdaságában mindig volt 4...8 macska, mert ahol gabona van ott rágcsáló is van.
De ezen a japán szigeten sokkal több cica látható (videó):
Paradise of cat 2
3 macskám volt
Az első cirmi volt, őt elütötte egy autó
A második Henrik volt, gyerekkora óta mellettem volt, de 2-3 éves korában eltűnt.
A harmadik még mindig megvan, és erre már jobban vigyázok. Molochnak hívják(a vezetéknevem miatt) 5 éves kandúr. Mindig a fejem mellett alszik és lefekvés előtt megmossa a kezem. Molochnak vagy simán cicának hívom
Jó kérdés, magam sem tudom hirtelen hány cicám volt, szóval számoljunk együtt! (Mint az ovisok a Miki egér játszóterét nézve :D)
Volt Tomi, Gerda, Lili, Nyafka, Oszkár, Rudi, Góliát, Freddie, Dódi, Sissi, Marci, Gedeon és Tristan. ami eddig tizenhárom. Ez úgy, hogy volt, amelyik csak néhány hónapig volt meg (megszökött, vagy meghalt), meg Tomi már megvolt, mikor születtem és általában egyszerre több cicánk is volt. Most két cicám van, Liza és Menta. Mindketten lányok, Liza hat éves szürke cirmos, Menta két éves és hófehér. Nem szoktam becézni őket, legfeljebb néha "kis hülyének" szólítom őket, ha hülyeséget csinálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!