Mi lehet a baja a cicámnak?
Minimum vitaminhiány, de ha ennyi ideje tart akkor orvos megmondja.
Én úgy vagyok hogy ha eszik és végzi a dolgát, akkor 1-2 napig ok, ha kedvetlen, eddig ez mondog bejött. Legutóbb kedvetlen volt, valószínű meghúzta a lábát, csak azt láttam hogy kedvetlen és csak aludni akar. Aztán láttam hogy sántít, valahová beakaszthatta a lábát, de nem kinti cica. Este behoztam a szobába a dobozát hogy aludjon itt, hátha nyugodtabb ha nem egyedül van. Reggelre kutya baja nem volt, de ha lett volna még akkor ezen a napon vittem volna a dokihoz.
Idős cicád van? Mert akkor lehet, hogy csak öregszik, és gyengül.
Ha meg nem idős, akkor valószínűleg elkapott valamit, és erre gyanakszom, és az alvással igyekszik kipihenni magát, hogy az immunrendszere erőt gyűjthessen a betegség leküzdésére.
Remélem, nem nagy a baj, jobbulást a cicának, és írj majd, mit mondott a doki, mert kíváncsiak vagyunk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!