Tüzelés? Most ivartalaníttattuk!
Sziasztok!
Macskámmal ma voltunk ivartalanítás utáni varratszedésen.
Pár órája elkezdett ugyanúgy nyervogni az ajtóban, ahogy szokott, és a másik szagolgatja a hátsó felét...
Ez normális? Sok helyen olvastam, hogy ez azt jelenti, hogy nem megfelelően pakolták ki... Isten ments, hogy ezt megint végig kelljen csinálni a gallérral, mindennel együtt :(
Szuper, pedig pont azért vittük, mert már nem bírtuk elviselni a hisztijeit :(
Eredetileg fűtésszezon után lett volna betervezve a műtét.
Köszönöm a válaszokat!
Én még csak-csak elviselem, de a férjemnek épp húzós időszaka van a munkahelyén, heti 6 napot dolgozik, sokat túlórázik, hogy kész legyenek egy projekttel időben.
A füldugó nem rossz ötlet, megpróbálom ajánlani neki, hátha... csak hát így is a szemét letakarva alszik, ha mellette még "süket" is lesz, inkább duplán zárom az ajtót :D
Gondoltam megírom, hátha valaki hasonlóképpen beparázik, mint mi :)
Már az első nap után abbahagyta a nyivákolást a kicsike... viszont a gallér miatt kegyetlen bosszút áll, mióta levettem róla, piszok rossz egy macsek lett :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!