Hogy tudom rászoktatni a cicát a száraz tápra?
"Próbáltam már, hogy egy napig semmit nem kap, de képes és éhen hal inkább."
FENÉT! Nem hülye!
A konzerv nem jó. Szinte csak vízből áll.
Milyen fajta száraz táppal próbálkoztál?
Kiteszed a száraz tápot. Mást nem kap. Pár nap után jó étvággyal felfalja. Első hallásra kicsit brutális, de a maccs ragadozó pár nap koplalás neki a "normális üzletmenet része"
Ha egyszerűsíteni akarod a dolgot, pár napig bekevered a szárazat a megszokott konzervbe. Kevésbé fogja elutasítani
Volt, hogy kevertem az aluval, de úgysem kellett neki!
Igazából megörültem neki, hogy végre eszik legalább normálisan. Az aluk leírása szerint 3-4-et meg kellene ennie belőle egy nap. Ez mostmár meg is van, viszont anyagilag ezt már nem bírom sokáig finanszírozni! :D
Mindenféle táppal próbálkoztam olcsótól a minőségiig. Mindegyiknek ott van a szekrényben a megbontott szinte teli zacskója.
Viszont akkor kipróbálom, hogy néhány napig nem kap mást és kész.
@2
Miért szerinted az állatok nagyrésze nem víz?
Én pont azt olvastam mindenféle internetes cikkekben, hogy igenis adni kell neki ilyeneket, mert a macska keveset iszik és ezzel pótolható a folyadékhiánya. Gondolom azért nem elég neki napi egy belőle, mert a nagy része víz.
Én nem gondolom, hogy ártanék vele neki a menhelyi mindenféle maradékok után és azt sem gondolom, hogy ne akarnék neki jót. Nem véletlenül akarom ráerőltetni a száraz tápot, de ha egyszer nem eszi meg, akkor inkább minőségi éhezzen, mint ténylegesen éhezzen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!