Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Más macskák is így tüsszentenek?

Más macskák is így tüsszentenek?

Figyelt kérdés
A cicám néha tüsszent. Utánanéztem a macskainfulenzának, nem látom rajta egyéb jeleit, tök egészségesnek tűnik, bár néha (ez tényleg egy NAGYON néha) az egyik orrlyuka is taknyos. A kérdés lényege nem ez, hanem hogy olyan hangon tüsszent, mint egy kisgyerek. Egészen emberi hangja van, tök meglepő, a tietek is így tüsszent?
2010. márc. 28. 23:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekünk a kutyánk tüsszent néha. :D
2010. márc. 28. 23:31
 2/5 anonim ***** válasza:

Igen, néha az enyém is tüsszent és utána dörszöli a nóziját.:D Ha nagyon poros helyen mászkált vagy ha beszippantott valamit, akkor tüsszent a cicám.

Ha egy nap többször is teszi és esetleg látod hogy nem tiszta az orra, akkor lehet hogy nem ártana egy kontroll az állatorvosnál. Nekem egyszer fázott meg a cicám, kapott inekciót és jobban is lett tőle.:)

2010. márc. 28. 23:39
 3/5 anonim válasza:
az én macskám is így szokott tüsszenteni. szerintem nincs semmi baja :) de ha az megnyugtat vidd el állatorvoshoz.
2010. márc. 28. 23:40
 4/5 anonim válasza:
0%
Az en macskam csak egyszer tusszentett... De akkor kiloccsant szegenynek az egesz agyveleje :'(
2010. márc. 29. 00:42
 5/5 anonim ***** válasza:
A macskák nyalakodás közben ha szőr kerül az orrukra vagy az orrlyukba akkor ők is úgy védekeznek mint mi emberek: tüsszentünk! Az én perzsa cicám mivel hosszú a szőre szokott ez miatt tüsszenteni. Ne aggódj. Amíg az orr és a szem nem váladékozik addig nincs semmi komoly baja.
2010. márc. 30. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!