1/6 anonim válasza:
Szerintem engedd el a macskát a boltban, és amelyikhez odamegy, azt vedd meg neki.
2/6 anonim válasza:
Attól függ, milyen macskának milyen élethelyzetben kell.
(Amúgy senki nem fog neked végigbogarászni 300 terméket.)
Az Applaws-t sokan dicsérik, és egészen tűrhető ára van, én ezt akarom most kipróbálni.
Az Eukanuba nagyon jó speciális tápokat készít betegségek esetére.
A Versele-Laga más állatoknak (rágcsálók, madarak) egyértelműen a legjobb tápokat gyártja, a macskaeledeleiket még nem ismerem.
Az Acanának és a Britnek is elég jó híre van.
A Royal Caninról sokak írják, hogy nem éri meg az árát.
A Happy Cat, a Cat Chow, a PurinaONE és a FitActive szerintem korrektek, de egyik sem valami nagy különlegesség.
Én adott árszinten mindig elsősorban az állati fehérje-tartalom (NEM nyersfehérje-tartalom) alapján szoktam a tápokat összehasonlítani.
3/6 A kérdező kommentje:
Csak az zavar, hogy 1400 meg 2000Ft-os kilónkénti árak vannak, taurin meg nincs benne...
2016. jan. 21. 20:41
4/6 anonim válasza:
Hát, 1400 forintét nem is várhatsz csodát. Az egy közepes árfekvés, egészen korrekt, de mégiscsak közepes minőséggel... (Persze a magas ár sem garancia a minőségre, nagyon alaposan végig kell bogarászni az összetevőket.)
5/6 Vicuska87 válasza:
Acana, orijen, porta21, granatapet, taste of the wild, applaws...
6/6 anonim válasza:
Nézd meg a josera josicat-jét! Egész jó összetételű és nem drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!