Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogy utáltassam meg a vizet a...

Hogy utáltassam meg a vizet a macskával? Lehetséges egyáltalán?

Figyelt kérdés
Megőrülök tőle, nem figyelek és már a mosogatóban van a zsíros vízben pancsikol vígan. De belemászik a felmosó vödörbe is, ami igen veszélyes ha épp telenyomtam vegyszerrel... meg bármi ilyenbe belemegy. Ha kint hagyom az olajas edényt abba is belenyúl... szóval bármi folyékony abba ő bele akar menni. Erre tudtok valami megoldást? Fontos lenne. Persze ráordítok mindig, azt nem szereti, elfut. De aztán ugyanazt csinálja ha nem figyelek.
2016. jan. 19. 17:38
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
A macska alapvető részét képezi a mosakodás, saját magának a tisztán tartása. Kb olyan mintha egy embert próbálnál leszoktatni a víz mosakodáshoz való használatáról.
2016. jan. 19. 17:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Rakj ki neki egy lavort macskasamponos ízzel.Hátha átszokik arra.Ezzel legalább annyit elérnél, hogy tiszta lesz és nem a zsíros lötyikben fog pancsolni.
2016. jan. 19. 18:07
 3/6 Platypus ***** válasza:
100%
Esetleg próbáld ki a penetráns citromos vagy ecetszagú takarítószereket. Mosogatószerből meg felmosóból is van bőven ilyesmi. Az enyémek masszívan rühellik mindkét szagot.
2016. jan. 19. 18:07
 4/6 anonim ***** válasza:

Kedves Előző, igaz, hogy a macskák mosdanak, de a nyelvukkel és a nyalukkal, és nem vízzel. Kevés macska szereti a vizet.

Kedves Kérdező, fürdeni (tiszta vízben) szeret /szokott a macskad? Nem jó ötlet esetleg ha rendes furdesbol, vagy csak pancsolasbol biztositasz neki többet, mondjuk néha egy kis vizet egy lavorban? A többire meg mondod neki, hogy nem? Mert ezek szerint a vizet szereti.

Amúgy az enyémnek is volt olyan dolga, amire kitartóan mondtam neki hogy nem.

2016. jan. 19. 18:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Bocsánat, az első valaszolora gondoltam, akkor még nem volt több válasz.
2016. jan. 19. 18:17
 6/6 bazsi0708 válasza:
Figyu.... Hasznalj kis ecetes vizet! Azt nem szeretik a macskak!! Remelem tudtam segíteni! :)
2016. jan. 19. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!