Perzsa cicába sok pénz van?
Már, hogy ne lenne fajtiszta ?!? :D
Félig kutya, félig macska talán ?
Úgy látom nem olvastad el teljesen amit írtam.
Minden állat fajtiszta. (állatfajok : macska, kutya,nyúl...)
Fajtatiszta az az állat, amelyiknek van törzskönyve.
(macskafajták : perzsa, maine coon, brit rövidszőrű...)
És azon kívül, hogy az ivartalanítással meg lehet előzni egy csomó betegséget, a cica is tovább élhet, megkímélnéd a párzással járó fájdalmaktól is. És attól, hogy eddig egyik macskádnál sem történt semmi komplikáció, az nem jelenti azt, hogy nála nem lehetne. A másik dolog pedig, hogy nagyon nagy pofátlanság pénzt kérni törzskönyv nélküli cicákért.
De szerintem már reménytelen ez az ember, mondhatunk neki bármit is... nekem már privátba elújságolta, hogy biztos, hogy lesznek kiscicák. :(
Nem tudom, hogy ezzel sértek-e valamilyen szabályt, de bemásolom ide az üzenetét, ha esetleg nem küldött mindenkinek...:
"és miért fáj az bárkinek ha én 'szaporítani' akarom a macskám?! macskának sem fáj... tök természetes dolog. lesznek kis cicák, én pedig eladom őket... úgy ahogy rajtam kívül 1000000 ember teszi..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!