A cicáimnak vettem féregtelenítő gyógyszert 3napja (cestal cat-et) és nem látom, ogy a székletében lennének férgek. Szertintetek nem volt elég hatékony?
4 valamint 1,25 kilósak és mind2nek 1-1 szemet adtam.
és biztos vagyok benne,h férgesek
A 4 kilósnak pontosan 1 szem szükséges, de a kicsinek nagyon sok az 1 szem. (4 kg-onként kell 1 szem)
Azért adtál nekik féregirtót, mert biztosan férgesek voltak (honnan tudod, ha nem láttad a székletben?), vagy csak megelőzésként? Az előbbi esetben 2 hét múlva meg kell ismételni a gyógyszerezést.
Ha nem volt tudomásod róla, hogy férgesek, akkor most miért keresed a székletükben? Egyébként nem mindegyik parazitát lehet látni.
mert a farkán sokszor látok férgeket, amik távoznak a szervezetéből, ezért biztos vagyok benne,hogy férgesek. akkor szerintetek ismételjek mégegyszer?
olyan bonyolult, mert a béna állatorvosnak ez is 2hétig tartott.. áá. xD de megoldom:):D írjatok továbbra is
Újra a 9.20-as vagyok.
A bélférgek nem szoktak a farkán keresztül távozni! Honnan veszed ezt?
Nem voltam érthető? Akkor kell ismételni a gyógyszert, ha biztosan diagnosztizálta valaki a férgek létét. A pici macskáknál onnan is lehet tudni, hogy férges, ha nagy a pocakjuk (mintha sokat ettek volna) De neki elég 1/3 tabletta!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!