Tényleg csak az ivartalanítás a megoldás?
Figyelt kérdés
Van egy sziámi cicapárunk,a lány pár hónapja ellett,még nem tüzel de a fiú folyton szaglássza,kanos és ezért rettenetesen ordít szinte egész nap. Lakás cicák kint sosem jártak még és nem is fognak, NEM!!! akarom kasztráltatni mert még szeretnénk kiscicákat,de rossz hallgatni szegényt ahogy ordibál és nem utolsósorban elég kellemetlen is(kicsi a lakás,bárhol csinálja úgymond zavar) Van esetleg bármi más megoldás a kiherélésen kívül hogy ne szenvedjen szegény?2016. jan. 13. 13:24
11/19 anonim válasza:
És az nem zavar, hogy szenved a macskád? Rossz hallgatni szegényt... De nem tennél érte semmit. Az meg a másik, hogy egy idő után elfogynak az ismerősök meg a barátok akinek el lehet passzolni a kicsiket. Neked jó lenne, ha épp hogy megszülted az első gyerekedet, már jönne a második? És így tovább? Mert ahogy elkezd tüzelni a nőstény, egyből vemhes lesz megint. Mivel a "gazdájának" kellenek a kiscicák mert olyan cukik. De ha ilyen életet szánsz a macskáidnak, akkor hajrá.
12/19 A kérdező kommentje:
Kedves h ennyire segítőkész vagy,kár volt a billentyűzetedet koptatni. Bár mit is várok a magyar mentalitás ilyen,mindenki hülye csak én vagyok az okos,aki nem az én véleményemen van ássa el magát. Remélem egyszer neked is kell majd valami.
2016. jan. 13. 18:58
13/19 A kérdező kommentje:
De,zavar épp ezért kérdeztem itt meg h mi a megoldás,am az első alom után fél évig nem volt hajlandó a lány tüzelni,nem azt írtam hogy soha nem akarom kasztráltatni de ha van más akkor miért tenném? Neked se lenne öröm ha levágnák a golyóidat(ha fiú vagy,ha nem akkor meg nem fogod megérteni) szerintem a kasztrálás barbár,de ha végképp szükséges akkor oké. A nősténynél is van fogamzásgátló ami miatt nem szenved a tüzelés közben,a kandúrnál miért ne lehetne humánusan elintézni?
2016. jan. 13. 19:04
14/19 anonim válasza:
Igen, mert az nem barbár, hogy úgy jön haza a macskám, hogy tele van sebekkel és elő se mer jönni utána a helyéről mert elverte a többi kandúr. Én ekkor vittem el ivartalanítani. Nem tudom mi a barbár egy kb 10 perces altatás alatt végzett műtéten. Jó kifogás. Egyébként köztudott hogy az ivaros kandúr se hall se lát csak megy, akár az autó alá is, a felelős gazdi ettől szeretné megvédeni a macskáját az ivartalanítással. Persze ez lakásban nem érvényes, de egyébként arra is kíváncsi lennék hogy milyen szagokat okoz lakásban tartott kandúr a jelölgetéssel..
16/19 anonim válasza:
Kandúrok esetében nincs semmiféle fogamzásgátló tabletta vagy ehhez hasonló "humánus módszer. Az ivartalanításon kívül nemigen jöhet szóba másmilyen megoldás, és ez lenne az egyetlen helyes, felelős döntés.
Én is azt tanácsolom Neked, hogy ivartalaníts. Lehetőleg minél előbb, hogy a kandúrod se szenvedjen tovább, és nektek se okozzon kellemetlenséget azzal, hogy egész nap "ordít".
17/19 anonim válasza:
Azért nem érti, mert nem akarja érteni. Mit gondoltok, véletlenül vett egy pár macskát? Nyavalyát a "kedves ismerősöknek" akar ő ajándékba cicát. Nyilván pénzért adja. Egy újabb r.hadék szaporító, bármennyire kapálódzik ellene. Azért utasít el minden, ivartalanításról szóló választ.
18/19 A kérdező kommentje:
Tegye fel a kezét aki nem érti hogy LAKÁS CICA! Tehát még soha nem járt udvaron nem hogy autó alatt... Lehet h én nem értem amit ti írtok, de ti sem amit én :) Csak a r.hadék szaporítót látjátok mindenkiben aki nem akarja műttetni az állatát,de ha az is vagyok mi a f.. közöd van hozzá mindkét cicát pénzért vettem tenyésztőtől(vagy szaporítótól,nem tudom mert nem érdekelt melyik) és nem mentem neki h mekkora r.hadék vagy h kiscicákat gyártatsz...De mindegy részemről téma lezárva köszönöm az érdemi hozzászólásokat!
2016. jan. 14. 16:49
19/19 anonim válasza:
Szerintem amúgy attól hogy kanos még nem szenved, ez nem olyan mintha valaki bántalmazná... sima hiszti.
Nem hiszem, hogy feltétlenül kasztráltatni kell. De azért kérdezd meg állatorvostól, hogy miért nyávoghat ennyit, mert nem hiszem hogy a kanosság miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!