Honnan tudok letölteni macskanyávogást? Nem meghallgatni, hanem fájl formában kellene.
Figyelt kérdés
wav formátumban kellene nyávogás (meg egy lövéshang is). Nincs összefüggés a kettő között.2016. jan. 12. 20:04
1/3 anonim válasza:
Hú, én akkor találtam ilyet, amikor SMS-érkezéshez kerestem csengőhangot a mobilomra. Olyan élethű volt, hogy a macskáim elkezdtek körbe-körbe járkálni, hol a vetélytárs:))
Már sajnos nem emlékszem az oldalra, de írd be, hogy "ring tones" vagy "cat ring tones" vagy "cat ring tones mp3" vagy "ringtones cat" és akkor valószínűleg találsz megfelelőt.
2/3 anonim válasza:
1-es vagyok: nem az, amit én találtam, de itt pl. több is van:
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, már sikerült is. Zöld pacsi.
2016. jan. 12. 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!