A macskám ma egész nap aludt, ez nem lehet baj?
Figyelt kérdés
Egyébként nem szokott egész nap aludni, inkább olyan ciklikusan csinálja, hol fent van, hol nincs, eszik, iszik, játszik, alszik, gyors egymásutánban. Ma 2-3 alkalommal felkelt, körbejárt, aztán visszafeküdt. Asszem evett is, bár nem voltam végig itthon. Még csak 10 hónapos, ivartalanított fiú.2010. márc. 26. 02:23
1/10 anonim válasza:
A macskák (kicsik és nagyok) képesek 24 órából 20-at átaludni. Ez teljesen normális. Egy felnőtt (9 hónap után) és ivartalanított kandúr még lustább is lesz az átlagnál.
2/10 anonim válasza:
Szerintem nincs baja, a macskák egyébként is sokat szoktak aludni, ha valami más furcsaságot is észreveszel rajta, akkor max nézesd meg orvossal.
3/10 anonim válasza:
Igazából macskája válogatja szerintem, de az évszakok változásával pk is módosítanak életvitelükön az én macskám pl ilyenkor már mozgalmasabban viselkedik többet van fent erélyesebben hallatja a hangját bár ő már idősebb...szval nemhinném baja lenne.:)
4/10 A kérdező kommentje:
nagyon köszi mindnekinek :) én is reméltem, hogy nincs semmi baj, még viszonylag friss macskatulaj vagyok. most is eszik épp, meg picit járkált is, megvizsgáltam hogy viselkedik, és érdeklődő, csak olyan kómásnak tűnik. remélem csak front van, vagy ilyesmi. most fogok lefeküdni, fogadjunk, hogy most jön majd rá az öt perc (amit másél óráig tart majd). :)
2010. márc. 26. 05:16
5/10 anonim válasza:
A macska igazából éjszakai állat lenne.
Szóval, ahogy a babáknál várjuk, hogy végre aát bírja aludni egyben az éjszakát, úgy a macskakölyköknél azt kéne várnunk, hogy végre átaludja a nappalt :/
...és végig bírja vadászni egyben az éjszakát :P
7/10 anonim válasza:
én macseszom egész nap alszik, kivéve, mikor eszik:D
8/10 A kérdező kommentje:
hát az enyém tegnap egész nappal és éjjel aludt, kb. 5-6 körül kezdett felkelni, ma már eléggé éber. lehet hogy rájuk is hatnak a frontok, nem?
2010. márc. 26. 12:06
9/10 anonim válasza:
Enyém egész nap alszik! :) kimegy enni, inni, semmi baja, esténként éjszaka kimegy barangolni :D xD
10/10 anonim válasza:
Enyém is ilyen:Reggel alszik,felkel,eszik,kimegy,bejön,eszik..És a többit átalussza,de van amikor még ennél is lustább.De ez normális mivel egy cicának nincs semmi dolga csak az hogy aludjon és kaját szerezzen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!