A macskám véresre vakarta a fülét, mit tegyek?
Vidd orvoshoz!!! Miné előbb.
Nem szeretnélek pánikoltatni, de nekem nemrég el kellett altatni a cicámat, ugyan ilyen bentlakós volt. Nem tudom volt-e összefüggés, ő kívül vakarta véresre és párszor fel volt duzzadva neki. Az elmúlt, később jöttek a nagyobb bajok. Egy vírus volt , ami 5-10 évig lappanghat a doki szerint és ha egyszer belekerül, onnéttól kevés az esélye az életben maradásra. Javaslom vidd el, csináltass a dokival "vérvételt". Lehet hülyeségnek hangzik, de a vérben benne van minden. Jobb előbb megtudni a bajt, mint amikor csak 1% esélye lesz a túlélésre...
Ugyanez volt! Elvittem dokihoz, azt mondta, nem szabad csak úgy tisztítgatni a fülét, hogy beledugsz egy vattapálcikát, és hogy ebből gyulladás is lehet mert tele van zsírral a füle, ami a legjobb táptalaj a baciknak. Adott egy gyógyszert, OTODINE a neve. Azt mondta ez minden fülbetegségre jó. Ez egy ilyen fültisztító folyadék, ami feloldja a zsírt és sterilizálja a hallójáratot meg mindent ott bent. Mesélte, hogy volt egyszer egy kutya (kutyáknál és cicáknál is használható) akinek annyira begyulladt meg elfertőződőtt már, hogy azt mondták csak a műtét segít. A fülműtét előtt 1 hetes ilyen tisztító-sterilizáló kúrát csinált ezzel a gyógyszerrel a doki (műtétkor nem a legjobb a fertőzés), és mire vége lett a kúrának, annyira negjavult a füle, hogy meg sem kellett műteni! Mindenféle fülbetegségre-koszra-mindenre ott bent hatásos! Én most tartok a cicámnál a 3. Napon és már most javult a helyzet.
4100 Ft a csodaszer, reggel és este kell alkalmazni. Belecsepegtetsz a hallójáratba annyit, hogy megtöltse, tőben masszírozd a fülét, hogy mélyre is eljusson, utána egyszerűen töröld ki vattával (elég annyi amennyit elérsz, nem kell bedugdosni mélyre semmit, elég "kívül"). Ami bent van zsír, az feloldódik, aztán majd kirázza magának a cicus! A legfontosabb összetevője egy pH-érték helyreállító anyag, meg egy baktériumölő folyadék.
Remélem sikerült hasznos tanácsot adnom!
Gyors gyógyulást és kitartást a küzdelemhez! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!