Hasmenésre mit adnátok neki?
Sziasztok!
Macsekomnak tegnap óta enyhe hasmenése van. Egyébként jókedvű, eszik, játszik, rosszalkodik, valószínűleg fenyőtüskét evett, attól lett.
A fától megszabadultunk, feltakarítottunk, mivel tudnánk gyorsítani a gyógyulását?
Holnap megpróbálok állatorvost felhívni ezügyben, de sajnos pont "kettő között" állunk, a régivel legutóbb összevesztünk, új még nicnsen, kicsit kínos a helyzet :D
Enyém is megette, ki is hányta, nem kellett neki mást adni csak a fenyő miatt.
Sajnos az inkább állatorvosi kérdés, miért ette meg.
Az enyémnek a rossz veséje miatt volt gyomorfekélye és azzal próbálta gyógyítani a gyomorfájást, hogy megette az összes növényt, amiket nem tudtam eltenni előle. Persze a szőrlabdára gyanakodtam, de nem az volt a legelés oka.
Köszönöm a gyors válaszokat!
A széntabletta nem "fogja vissza" a méreganyagokat? :/ Mert egyébként én is gondoltam rá.
Második, szegény cica, sajnálom, biztosan nagyon rosszul volt :(
Szerencsére tuti, hogy az enyém nem azért eszi. Van kint macskafüvük, nem nagyon foglalkozik vele, mostanában a szomszéd virágait sem bántja :D
Sajnos fogzáskor rákapott arra, hogy mindent megkóstoljon, és sehogy nem akar leszokni róla. A legtöbb cuccunk szét van rágcsálva.
Köszönöm a válaszokat! :))
Sajnos a másik cicám fehérjeallergiás, így eleve csak tiszta csirkéből készült száraztápot kapnak, a tasakos eledelekkel még kísérletezünk, de a színhúsosak nagyon drágák, annyi azért nem fér bele, legfeljebb heti 2x.
Úgy tűnik, ez így meg is tette a hatását, hajnalban már csak egyszer volt kint, remélem hamar összekapja magát, mert ez így alomgyilkos :D
Minden jót nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!