Anyám falhozvágta a cicámat. Lehet tőle maradandó baja?
Órákig mindenkire fújt szegény, de már megbékélt. Nem látszik, hogy fájna valamilye, eszik is, meg minden, de azért aggódok. :( Állatorvoshoz nincs módom vinni. Lehet valami baja, úgy hogy nem is látom? Az biztos, hogy fájt neki... :((
..anyám nem egészen százas..
szia!nem rosszbol mondom,de ha anyukád ennyire nem sziveli azt a kiscicát,akkor lehet h jobban jár szegény ha uj gazdihoz kerül.ha egyszer elöfordult,valoszinü máskor is elö fog,pl ha nem vagy otthon.falhoz vágja,belerug stb..hiába szereted,az a kiscica beteg lesz,agressziv,s ne adj Isten egyszer lenyomorodik...ha orvoshoz nem tudod elvinni,akkor csunya kinokat élhet át.
még annyi,h a cicákat oltani,féregteleniteni kell,évente legalább egyszer orvoshoz vinni.a kijáros cicákat meg föleg.ha ezt nem végzed el,nem vagy jo gazdi,s sajnálom a cicát.ezek nem nagy összegek,évente 5000Ftja szerintem kell h legyen egy gazdinak,különben ne vállaljon az ember állatot. tényleg nem sértegetni szeretnélek,csak azért gondold át ezeket.üdv:egy 3 fajtiszta cicával együtt élő tapasztalt cicabarát
Én arra a kérdésre válaszolnék, hogy mit tud tenni egy cica, hogy falhozvágják.
Én is megtettem már. Van, hogy muszáj. Igaz, csak egyszer.
Nekem egy több mint 4 kilós ivartalanított félperzsa kandúrom van. IMÁDOM! Te tényleg. Viszont valami pszichés zavara van. Régen úgy aludtunk, hogy a párnámon feküdt, a homlokát a homlokomhoz nyomta, a mancsát neg a szememre tette. Időnként minden átmenet nélkül bekattan. Nekemront, a csuklóvénára negy főleg és marcangolja. Úgy kell lefeszíteni, mint egy pitbullt. Nem játékból teszi.
Ha ellököm, vagy büntetem, attól még agresszívebb lessz. Volt, hogy RETTEGTEM a saját macskámtól. Ahogy kettesben maradtunk, azonnal támadt. Félelmetes. Ha bejött a férjem, akkor meg előadta jó cicát.
Próbáltam vízzel spriccolni, fújni rá, megragadtam a grabancánál, kizártam, rácsaptam kézzel, újsággal. De mindettől csak durvább lett.
Egyszer annyira féltem tőle, hogy ellöktem magamtól, és a fal állította meg. Persze ez se hatott.
Anyukám kipróbálta, hogy erőspaprikával keni be a kezét (Mi ketten vagyunk az állandó áldozatai, mást nem bánt), Akkor fintorogva elszaladt. Másnap ellopott az asztalról egy erőspaprikát, és megette...
Szerintetek mit lehet tenni, ha nem dobnám ki soha, mert ezek ellenére nagyon-nagyon szeretem?
igen, ebben igazad van.
csakhogy az én macskám nem tett semmit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!