Lehet-e cicát panel lakásban tartani?
ki kell ivartalaníttatni és akkor nyugodtabb természetű lesz a cica,és jobban megvan a házban/lakásban.
De biztosan lehet tartani, és ha eleve a nyakörvhöz szokatod, akkor azzal le is tudod vinni sétálni szerinetem
Szia! nekem 7 évig volt a 9.emeleten cicám, mire családi házba költöztünk.kb. 6 hetes lehetett, mikor egy augusztusi harmatos reggelen a parkolóban találta meg a férjem. bajuszát levágták, csupa beleragadt rágugumi volt.nagyon agrólszakadtnak nézett ki, de olyan rossz volt mint egy kisördög.amúgy koromfekete volt, ördögi micó is lett a neve.emlékszem vasárnap volt, rögtön elvittük az állatkórházba megvizsgáltatni. adtak cicafürdetőt, hogy ne legyen bolhás, úgy babusgattuk, mint egy csecsemőt.csodálatos szép fényesszőrű kandúrka lett. hét hónapos kora körül ivartalanítottuk.pompásan érezte magát a lakásban, csak egyszer lógott ki egy este.éjfélkor megéreztem, hogy nincs bent a cica és mentem keresni.a negyediken gubbasztva találtam meg.az
erkélyt imádta volna, de nagyon kellett vele vigyázni, mert ugrott a repülő galambok után.simán sétált az erkélykorláton egyszer, majd meghaltam az ijedségtől.
az ablakokban is nézegelődött, csattogtatta a fogát a
madarakra.szóval nagyon jól elvolt a lakásban.
sajnos, mikor családi házba költöztünk egy kutya a kerítést attörve bejött az udvarba és Micómat megölte.
amíg élek, azt a cicát nem felejtem el, pedig azóta is van 3 cicánk.
csak biztatni tudlak cicaaügyben, mert annyi örömöt
nyújtanak, hogy hihetetlen.
üdv.
mi kb. 1 éve költöztünk kertes házból panelbe,macskánk most is ugyanazt csinálja mint régen: sokat eszik alszik és össze karmolja a szönyegem. Ha van erkélyetek ne engedjétek ki rá mert
1- leugorhat onnan
2- mert ha beviszitek azért fog vernyogni hogy ki mehessen az erkélyre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!