A cicám rohamszerűen tüsszög. Miért?
Tokeletesen feregtelenitve van 😢
Lehet, hogy allergias az oblitonkre? Mert amikor kiteregetek, akkor athatja az egesz szobat az illat, es utana tobb napig is jelentkeznek a tunetek. Letezhet ilyen?
Akkor ez lesz. Az oblito. Meg amikor kakil, akkor nagyon as az alomban, es a felszallo portol is ilyen roham jon ra. Akkor cicaknal is van tulerzekenyseg. Egyebkent most lesz 15 eves.
Az allatorvos azt is mondta hogy fiv-e van.
Szornyu nezni ezeket a rohamokat.
Mostantol mashol fogok teregetni!
Igen, ez lesz, mar meg is csinaltam.
Most eppen alszik, mert nagyon kijatszotta magat...erre a videora megorul [link]
Koszonom a hasznos valaszokat, ment ertuk a zold mancs!🐱
Látom, hogy régi a kérdés, de hátha más is idetéved.
A minőségi táp alatt mit értesz? Egyeseknek az a "minőségi", amit a tévé reklámban látnak és, ami csak 4% húst tartalmaz. Az összes táp tele van tömve vitaminokkal, nem értem miért kell még külön is adni neki.
Az első gondolatom az volt (még nem olvastam a hozzászólásokat), hogy lehet, hogy allergiás a cica a sok fertőtlenítőszerre, egyéb szintetikus szarra. Láttam, hogy már van szagosított macskaalom is...
Olyan tápot nem kell adni a macskának, amit rágás nélkül zabál, mert az bizonyára tele van mindenféle ízfokozóval. Az enyémeknél is előfordult ilyen, abból nem adtam többet. Egyébként lehet kapni "habzsolásgátló" tálkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!