Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért tüsszöghet ennyit?...

Miért tüsszöghet ennyit? Komoly ok, hogy állatorvoshoz vigyem?

Figyelt kérdés
November eleje körül az utcáról felhoztam egy cicát. Szerintem nincs 1 éves. Nagyon sokat hapcizik, napi szinten 5x 6x is egymás után. Elég esős és hűvös idő volt. Nagyon sokat eszik, meg eszik mindent, iszik, kis duci, az orra nem folyik, nem köhög, állandóan bújik dorombol. De aggasztó a sok tüsszentés, mert van már egy cicánk lassan 2 éves és neki semmi baja nincs. Vigyem állatorvoshoz vagy valami itthoni módszer? Ha valakinek van tapasztalata ilyennel nagyon megköszönném ha megosztaná és segíteni tudna.
2015. dec. 15. 16:06
 1/2 anonim ***** válasza:
Valószínűleg macskanáthája van. Én is vittem ilyennel állatorvoshoz a cicámat, mert tüsszögott, csipás és gyulladt volt a szeme. antibiotikumot adott rá, amit 5 napig kellett adni. Akkor javult, de azóta megint elkezdett tüsszögni. Mondta a doki is hogy valószínűleg ki fog újulni. Ivartalanítás miatt amúgy is mennénk orvoshoz, úgyhogy majd megnézetem megint. Másik két cicámnak semmi baja nincs.
2015. dec. 15. 16:11
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Én is viszem a másikat az oltásra, akkor inkább megnézetem.
2015. dec. 15. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!