Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mivel tehetem fényesebbé a...

Mivel tehetem fényesebbé a cicám szőrét?

Figyelt kérdés
2010. márc. 23. 09:13
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
adj neki sok halat. Vannak vitaminok is, pl. az algás. Meg lehet venni rá szőrápolót is. Nagyon sok lehetőség van. Szerintem ha bemész egy kisállat boltba és megkérded milliónyi terméket tudnak mutatni. A kérdés, hogy melyik használ. Szerintem a hal a legjobb, még fincsi is a cicának és jól lakik tőle :)
2010. márc. 23. 09:32
 2/8 A kérdező kommentje:
köszii:D
2010. márc. 23. 09:44
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértve az előttem tanácsot adóval, a fényes szőr titka egyrészt a jó koszt, másrész a fésülés.

Az elhalt szőrszálakat el kell távolítani a szőrzetből.

Bár a cica is megtenné ezt nyalakodva mosakodással, de akkor cicafű is kell, hogy meg tudja hánytatni magát, mert a szőrgombóc megreked a gyomrában. Ezért javaslom inkább a szőrváltás idején a gyakori fésülést...

2010. márc. 23. 10:08
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia! az enyémek imádják a nyers felvert tojást. szép a szőrük, és , mintha hallotam is volna tojás jótékony hatásáról szőr ügyben.panírozásnál már várják a tojásmaradékot.

üdv.

2010. márc. 23. 10:09
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

a tojásos vagyok, de eszembe jutott, hogy a mieink is sok főtt halat kapnak, persze, kifilézve, mert nem igaz, hogy szálkástól is megeszik.

a férjem pecás, úgy, hogy nemsokára indul a halas menü.

üdv.

2010. márc. 23. 10:12
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Vegyél neki royal-canin macskatápot.

Az is sokat segithet.

2010. márc. 29. 19:15
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

a tojássárgájától is szép fényes lesz a szőrük.

az enyémek is azt kapnak imádják.

halat viszont nem sokszor kapnak...

2010. ápr. 10. 19:31
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Tojássárgája és a szardínia olaja az tényleg jó.

Egyébként macskája válogatja, vannak alapvetően fényesebb szőrű cicák, és vannak bolyhos szőrűek. Etetheted őket akármivel, ha fénytelen fajta a szőrük.

2010. ápr. 10. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!