Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Macska vagy Kutya?

Macska vagy Kutya?

Figyelt kérdés

Melyik tetszik jobban? És miért? Indokoljátok meg kérlek! :D

(cica fan)

2015. nov. 21. 08:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
72%

szerintem a kutya mellett szól az is, hogy sokkal több közös programot lehet vele csinálni, ki lehet vinni sétálni, megismerkedni más kutyásokkal, el lehet vele menni kirándulni, biciklizni, stb

ezt egy macskával nagyon nehezen lehetne megoldani, főképp, hogy még a hámot sem bírják

2015. nov. 21. 15:10
 12/18 anonim ***** válasza:
82%

Sztm mind2. Mindeggyik másmiatt előnyös és más viselkedésű .

Nekem Amstaffom van,meg egy Bengáliai ( jellegű ) cicám ,imádom őket.

2015. nov. 22. 00:16
 13/18 anonim ***** válasza:
64%

án cicákat jobban szeretem (de mindkettőt)

pont nem mert nehezebbek, ki kell érdemelni a szeretetüket, nem hódolnak be rögtön, akárkinek.

amúgy a kutya hűségéről annyit, hogy barátnőméké kb akárkivel hazamenne.

ja, és a másik: az a "hűség" a falkaösztön, neki kell a főnök, a cica meg magányos állat, egyedül vadászik mindegyik macskaféle )az oroszlánt kivéve), neki nem kell főnök.

2015. nov. 22. 23:39
 14/18 anonim ***** válasza:
azért azt is csókoltatom, aki lepontozott, megnézném azt, aki elviszi a macskáját kirándulni :D
2015. nov. 23. 18:35
 15/18 anonim ***** válasza:
35%

Mert kötelező állattal kirándulni?

Pl képzeld, van, akinél előny az, hogy a cica elvan magában.

2015. nov. 23. 20:55
 16/18 anonim ***** válasza:
55%
te nagyon okos, olvasd el a kérdést, leírtam egy indokot, hogy ÉN miért szeretem jobban a kutyákat, és ez le lett pontozva, úgy gondolom jogosan akadtam ki, erre meg jössz te az okoskodásoddal, előtte legalább olvasd el a kérdést te értelmes
2015. nov. 23. 22:09
 17/18 anonim ***** válasza:
44%
A cicának legalább van akarata nem ide vonszolod magaddal kirándulni meg oda vonszolod sétálgatni.Na és ha nyaralni megy hová teszi a kutyust nem viheti magával szerencsétlen állatot több órás utakra?A macskát kinthagyod kirakod a kajáját és mondod a szomszédnak,barátoknak stb.hogy etesse azt meg van oldva mi is így csináljuk a cicusommal.
2015. dec. 14. 20:58
 18/18 anonim ***** válasza:
55%
látom, te is láttál már életedben kutyát :) és te is tudsz kérdést értelmezni, gratulálok, további jó fröcsögést
2015. dec. 14. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!