Sos a macskám identitás zavarban szenved kutyának képzeli magát harap morog minden mozdulatra már csak ugatnia kéne mi a tehendő ezzelen?
Figyelt kérdés
2015. nov. 1. 08:14
1/5 mantis religiosa válasza:
Be van oltva veszettség ellen? Ha igen, akkor le kell szokatnod erről. Amikor veled szemben viselkedik így, öntsd nyakon egy pohár vizzel. Hamar rájön majd, hogy ki a főnök nálatok.
2/5 anonim válasza:
Sajnos valószínű, hogy az anyja nem tiltotta neki. Az én macskámat pofonokkal (a gesztus a lényeg, én két ujjal csináltam, nem kell "nagyot ütni") szoktattam le. Amikor harapott mindig kapott egy pofont. néhány hét után már mindig a kezem mellé harapott (ez megmaradt). Nagy lendülettel a kezem felé kap, de előtte összecsapja a fogait
3/5 A kérdező kommentje:
Igen bevan oltva ha morog olyankor ki kerül az erkélyre hogy le nyugodjon
2015. nov. 1. 08:59
4/5 anonim válasza:
Hat.. egyetlen dolog segithet: Kutyaiskola!
Na jo, felreteve a viccet, mennyi idos, milyen nemu, ivaros-ivartalan, le van-e farasztva, jah, meg egy fenykep sem artan rola, hogy nagy ivben kerulhessem, ha osszefutok vele :P
5/5 anonim válasza:
Ha morog, akkor békén kell hagyni. Akár mennyire tündi-bündi a morgás azt jelenti, hagyd békén. A harapást ne toleráld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!