Macskát szeretnék szelídíteni még mielőtt beköszönt a tél. Valakinek sikerült már?
Van egy macskám ami a szomszédé volt, és néha átjár oda is.
Ez a cica szült a szomszéd padlásán 3 kiscicát akiket már csak akkor vettünk észre amikor letudtak mászni.
Ezek a kiscicák egy darabig hátul a farakásban éltek, de most már itt vannak a ház végében a garázsban.
Egy ideje azt vettem észre hogy már nem annyira félnek, és kb 1.5-2méter távolságból eltudok menni mellettük anélkül hogy elszaladnának.
Amikor adok a nagy cicának enni ott maradok a tányérjánál miközben eszik és simogatom. Közben odajönnek a kicsik is, és ők is esznek úgy hogy a kezem pár centire van tőlük. Párszor próbáltam hozzájuk érni, de egyből elszaladtak.
Nem vagyok egy nagyon nagy állatvédő, de rossz lenne ha bármi bajuk esne a téli hidegben. Szeretném ha ők is szobacicák lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!