A teknőctarka cicák tényleg csak nőstények lehetnek?
Figyelt kérdés
2015. okt. 29. 13:05
2/8 anonim válasza:
Nem, de én is hallottam már arról, hogy nagyobb eséllyel azok. Rá is kerestem imént, és a haziallat.hu szerint: "Ezek színeit adó gének általában nemhez kötöttek, és két X kromoszómára van szükségük. Általában ezek a színek csak nőstényeknél jelenik meg. Nagyon ritkán hímeknél is megjelenhet, de ezek genetikailag abnormálisak (XXY van XY helyett), és majdnem mindig terméketlenek."
3/8 anonim válasza:
Tenyleg csak nostenyek lehetnek. Genetikailag ket x kromoszomaval kell rendelkezniuk.
4/8 anonim válasza:
Első vagyok. Lehetnek kandúrok, csak nagyon kicsi eséllyel. A szomszédomban van rá példa.
5/8 anonim válasza:
Btw, siman ellentmondasz a tudomanynak, aztan okoskodassal vadolsz - nekem ez olyan "marpedig en lattam ufot" dolog, nagyon sajnalom.
Ez pont olyan, mint a "lattam a yeti-t". Bemondasra pont nem elhiheto.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2015. okt. 29. 16:22
7/8 anonim válasza:
Vagy nőstény, vagy steril kandúr (ez utóbbi nagyon ritka). :)
8/8 anonim válasza:
BTW, drága okoskodó, belinkelhetsz 50 különféle cikket is, attól még a teknőctarka kandur ott lesz a szomszédomban, hiába hisztériázol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!