Milyen macskaalmot javasoktok?
Jenleg a sanicat csonosodo illatmentes (5kg -1000ft) ot hasznalom. Egy kis nem ivartlanititt kandurom van, aki meg tul fiatal, hogy kihereljuk, de eleg idos, hogy csipos legyen a pisi szaga.
ez a macskaalom, csak a szuros szagot engedi at, a pisi (vagyis az ammonia) egyaltalan nem erzodik. lassan csomosodik, annyira, hogy a pisinek van ideje lefolyni, es az alom aljaban gyulik ossze. szeretnek egy gyorsabban csomosodo, szagokat megkoto almot venni.
mit javasoktok?
A szilikon elég jól megköti a szagokat, de az nem csomósodó, kb. egy hét (nem három, ahogy rá van írva) után ki kell dobni az egészet, és 1600-1800 Ft egy adag.
Az összes többi, amivel én próbálkoztam, szintén átengedi a pisit az alomtálca aljára. A szagok ellen pedig zárt macskavécét használok, szinte semmi szag nem érződik, kakiszag is csak akkor, amikor friss a produktum, ha nem vagyok otthon, amikor kakil, akkor egyáltalán nem veszem észre, csak az esti takarításnál.
2. koszonom!
erdekelne, hogy masok mit hasznalnak, hogyan valt be. hatha atvaltok a csomosodorol:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!