Szédeleg a macskánk és a szemén előjött a belső szemhártya, ha fél méterről leejtem nem mindig esik talpra, mi lehet a baja?
Péntek este van, hétfőig nincs állatorvos, mit csináljak vele?
Nem hány, nincs hasmenése, viszont keveset eszik. Lesi a kaját, mint amikor éhes, de nem eszi meg. Ülő helyzetben is csak finoman dülöngél. A füle tiszta, nem hiszem hogy középfül gyulladás. Mit nézzek meg rajta és mit tegyek vele?
Én is mérgezésre gyanakodnék, vidd ügyeletre, mert lehet, hogy nem éri meg a hétfőt. Esetleg próbáld meghánytatni.
Off: minek dobálod szerencsétlent? o.O
Mérgezés gyanús erősen. Ügyeletes állatorvos keressetek S.O.S., mert ha valóban az, akkor nem él sokáig ellátás nélkül.
A tej ilyenkor semmit nem ér.
Köszi a válaszokat!
A "dobálós" kérdésre válaszul, akkor "dobálom", amikor kinyitom a teraszajtót és lehajolva fél méter magasságból kiteszem az udvarra. Egy egészséges macskának meg se kottyanna, de ma reggel eldőlt az oldalára. Azóta egyre rosszabbul volt szegény. Dél óta idebent tartom a melegben és mostanában jobban van, remélem nem lesz komoly baja. Csak hétfőn tudom állatorvoshoz vinni, ha munka után még rendelni fog.
Írd majd meg mi baja nekem is van cicám jó az ilyen esetekről tudomást szereznie az embernek hogy ha ne adj isten ilyen történne tudjuk mi baja a cicának.
Köszi!
Remélem rendbe jön a cicusod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!