Elhullhat úgy egy anyamacska hogy szerelmi bánata van?
2015. okt. 22. 22:02
Látta az állatorvos, hogy ezt a magyarázatot várod tőle. Az állatoknál ilyen jellegű érzelmek sokkal primitívebbek, mint az embernél.
2015. okt. 22. 22:03
Valószínű rendes akart lenni a doki és mivel már nem tudott rajta segíteni ezt mondta. Bár így, hogy rákérdeztél "oda lett" a kedvessége.
2015. okt. 22. 22:08
Szerintem itt az ideje állatorvost váltanotok.
A macskák nem választanak párt maguknak, azzal csinálják, aki épp ott van. A kandúr hímvesszője szőrös: befelé könnyen csúszik, kifelé viszont fájdalmat okoz, párosodni kifejezetten nem öröm a nőstény macskának.
#3 Ha én fizetek a boncolásért, akkor az állatorvos ne akarjon kedves lenni, hanem tényeket mondjon. Ha nem kérek boncolást, akkor az állatorvos tippje is ugyanolyan jó, mint bármelyikőnké - viszont én akkor is valami olyasmit várnék el "külső alapján nem egyértelmű a halál oka", nem pedig valami szerelmetes maszlagot.
2015. okt. 22. 22:14
5/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok hülye! És nem ezt a választ vártam a dokitól Felnőtt nő létemre volt, már pár állatom. De én peciel felháborodtam a doki válaszán. Azért tetem itt fel a kérdésem,mert szerintem hülyeség! Csak nem akart komolyan utána nézni nekem.Van még négy fiatal macskám ettől a párostól,és igazából az érdekelt nem e fertőző nyavalyát szedet a cica össze .Erre kaptam ezt a választ!Nem kis pénzt kért el a boncolásért!!!!Szóval kiszórtam az ablakon a pénzem,és nem tudtam meg semmit.
6/10 A kérdező kommentje:
4-es igazad van! Éppen az bosszantott fel ,hogy légből kapott választ kaptam.Most csak reménykedem hogy nem lesz több elhullás.
Ebben az esetben jól fejbe vertem volna a boncasztallal, vissza vettem volna a pénzem, és elmentem volna olyan orvoshoz aki nem aludta végig az egyetemet.
2015. okt. 22. 22:39
Ez hülyeség. Még ha egy állat szomorú is a másik miatt, akkor se egy évvel utána pusztul bele.
Simán szerintem valami veleszületett baja lehetett és most jött elő (szívprobléma pl.)
2015. okt. 22. 22:48
9/10 A kérdező kommentje:
Úgy döntöttem elviszem a többi cicust orvoshoz a jövő héten.Nézze meg nincs e bajuk.De másik orvoshoz megyek ajánlottak Veszprémben, egy nagyon jó orvost a budapesti úton rendel .Majd meglátjuk mit mond.
10/10 A kérdező kommentje:
Mind a négy cicámat meg vizsgáltattam.Mindegyiknek szív nagyobbodása van, egyikőjüknek szívizom elfajulás vagy mi nem igazán értettem. a doki rendes volt.Részletesen elmagyarázta hogy a szív mindig nagyobbra duzzad vagy mi.Kaptunk gyógyszereket,ami lassítja a folyamatokat.Állítólag a vírusfertőzés, az autó-allergia, mérgek és a taurin hiány került előtérbe, mint lehetséges kiváltó ok ennél a betegségnél. Szerintem mindkét szülő cica is ebbe ment el.Mert minden kölykük beteg.Az Orvos felméri lehet e ivartalanítani őket (mármint bírják e,a terhelést ) és utána az is sorra kerül.Hát igen ennyit jelent egy jó orvos!!!!!!
Kapcsolódó kérdések: