Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mért köhög ilyen gyakran?

Mért köhög ilyen gyakran?

Figyelt kérdés
A macskám kb 3 hete naponta kb 3x elkezd köhögni,kicsit olyan mintha fulldokolna. A szomszédom macskája is csinálja de ő már évek óta. Azt mondták ,hogy biztos a szőrcsomok.. de eddig soha nem csinálta..és nemcsak nem vettem észre mert bent él a házban.Légyszi válaszoljatok,köszi előre is !!
2010. márc. 16. 19:09
 1/2 anonim válasza:

Előfordulhat, hogy szőrcsomó. Nem tudom milyen idős, de nem lehetséges, hogy "fogváltása" van és ezért nem tudja úgy megrágni az ételt és visszaöklendezi? Próbáljátok a kajáját kisebb darabokra vágni, és nézzétek meg, hogy jobb-e.

Remélem segítettem. Jó egészséget a cicusnak:)

2010. márc. 16. 20:32
 2/2 anonim ***** válasza:

Az én cicám sok-sok évvel ezelőtt összeszedett kintről egy enyhe lefolyású macskanáthát. Meggyógyult, de vissza maradt a Bronhitis. Van rá szuri, ha nagyon köhög. Neki nagyon ritkán jön elő, így nem adatom be.

Megérne egy orvosi vizsgálat a cicádnak.

2010. márc. 17. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!