Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Elvágtam a macskám mancsát,...

Elvágtam a macskám mancsát, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nem volt szándékos, fát vágtam ő pedig rámugrott a padlásról, és eltaláltam a mancsát. Szerencsére nem a lábujjait találtam el csak az az feletti részt, illetve egy ujja el van fordulva oldalra. Kapott egy negyed fájdalomcsillapítót, fertőtleníteni nem mertem, állatorvoshoz legkorbban kedden tudom elvinni.

2015. okt. 16. 19:24
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
nem nagy seb, nem is mély, én csak amiatt az ujj miatt aggódom, nemtudtam neki bekötni, mert nem hagyta elkapta a lábát, ha meg lefogtam fülsüketitően kezdett nyávogni, nem szerettem volna kínozni
2015. okt. 16. 21:35
 12/12 A kérdező kommentje:
Egyébként zárt, védett helyen van és van mellette enni és innivaló. Elég sokat iszik, próbàlt játszani de mivel fájt neki nemtudott. Hétvégén nincs nyitva az àllatorvos, akit pedig ki tudnék hívni nem megbízható (többször is volt már hogy elaltatott olyanért állatokat amit a mi állatorvosunk tudott kezelni)
2015. okt. 16. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!