Ha a kismacska orrát belenyomogatom a kakijába, nem piszkít oda többet?
Figyelt kérdés
Macskákat hogy lehet rendre szoktatni, hogy az elkészített homokba piszkítson?2015. okt. 16. 14:08
1/8 anonim válasza:
Városi legenda ez. Ettől csak megzavarodik. Tisztán kell tartani a homokot, akkor oda fog piszkítani.
2/8 anonim válasza:
Úgy, hogy beleteszed és megmutatod neki, hogy oda kell. Vagy beleteszed a végterméket az alomba, hogy ott érezze a szagot.
Semmit nem ér, ha belenyomod az orrát, csak félni fog tőled.
3/8 anonim válasza:
én mindig úgy csináltam, hogy ha már láttam, hogy kell neki, vagyis elkezdte kaparni a földet, akkor beleraktam a homokba és így ott ásta el. Ezt párszor megcsinálod, és meg fogja tanulni! :) Az orrát ne nyomd bele, mert akkor azt fogja hinni, hogy meg kell enni. Vagy legalábbis mi a tejjel meg az étellel csináltuk ezt, hogy belenyomtuk az orrát és akkor megette. Szóval semmiképpen ne csináld azt!!!
4/8 anonim válasza:
Nem kutya szóval nem hasznàl,tegyél egy kakit a homokba,akkor oda fog menni mert érzi a szagàt. Ebből a szempontból jobb mint a kutya mert egy helyre piszkìt. Ahova nem akarod oda valami erősebb illatot permetezz. Szegfűszeg narancs citrom mentol ezeket nem szereti az orruk. Vagy macskariasztó amit lehet àllatkereskedésben kapni.
5/8 anonim válasza:
Nem mintha ez a módszer kutyánál használna.
6/8 anonim válasza:
Ne nyomd bele.
A cicák alapból tiszták, meg kell neki mutatni az almot, tudni fogja.
7/8 anonim válasza:
a kakit tedd az alomra. A saját szagát megérzi, és onnantól tudni fogja.
Ha pedig tudatos macskát akartok, hogy csak kint végezze a dolgát, akkor a kakit ki kell tenni a kertbe, és megmutatni neki, hogy oda végezze el.
Ennek esetleges hátránya, hogy fel fog ébreszteni ha kakilnia, pisilnie kell... (tapasztalatból mondom...)
8/8 anonim válasza:
2-es vagyok.
4-esnek mondanám, hogy kutyánál is nagy baromság belenyomni az orrát, nála sem használ. Az egy helyre piszkítást meg meg lehet tanítani nekik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!