Már rég látok a környéken egy olyan cicát, aminek az alapszíne barna és a tappancsa meg a farkának a vége sötétebb. Milyen fajta lehet ez a cica?
Köszönöm a választ.. rákerestem és valóban a sziámiknál sok ilyen kinézetelű macskát hozott elő..
Szerintem nem házimacska volt:) Köszönöm a válaszokat!
A sziámit nem nagyon lehet összekeverni, olyan jellegzetes a felépítése, az arca sötétebb: [link]
De azt inkább lakásban szokták tartani.
Lehetett házi cica is, ha kint láttad inkább arra tippelnék, vagy keverék. Így színből nem nagyon lehet megmondani. Az én cicáimra is mindig azt hiszik hogy valami "márkásak" mert nagyon szépek, pedig csak egyszerű házi cicák.
Tudnál mutatni a cicáidról képet? :)
Amugy én tömházban lakom és a töbház előtti kis fának az ágán szokott üldögélni. (2x láttam ott)Még néhányszor láttam, hogy üldögél a tömbháznál.
De már rég nem láttam azt a cicát, a húgom szerint elköltöztek azok, akiké volt a cica :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!