Mik a tapasztalatok a fedeles macskaWC-vel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Nektek a fedettet vagy a sima tálcásat szereti a cica? Ha egy éves koráig simát használt a macsekom, akkor belemenne szerintetek egy fedelesbe?2010. márc. 15. 23:18
1/6 anonim válasza:
A zárt jobb, ha arra gondolsz, mi azért szeretjük mert ha hevesen kapar a cica nem megy ki a kavics mindenfelé.
3/6 anonim válasza:
Szeretik. Négy és ötéves macskáim gond nélkül átszoktak. Azóta tisztább a helyiség is és ők is jobban szeretik a biztonságosabb wc-t.:-)
4/6 anonim válasza:
Macsekunk mindkettőt használja: 3 alom van neki, a fedeles nálam, mert szőnyegem van és mezítláb rohangálok. Mikor kb a tizedik kavicsba léptem, vettem fedelest. Imádja, ebbe szeret leginkább belemenni.
5/6 anonim válasza:
Sztem nagyon jó. Én mondjuk leszedtem az ajtaját mert szegénykém nem talált be, meg kicsit idegennek tartotta hogy be kell nyomni a fejével hogy be tudjon menni. Nekem az első perctől kezdve oda piszkitott. :)
6/6 anonim válasza:
az enyémek pár óra alatt megtanulták használni csak mindig azzal szórakoztak, hogy mikor az eggyik bement a másik nézte hogy mit csinál és beáll az ajtóba a másik cicc meg nemtud kijönni.xĐ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!