A mi cicáink ivartalanítva vannak, de a szomszéd cicák körbejelölik a teraszokat. Mit tegyek, hogy ne járjanak oda? Van -e valami szer ami elriasztaná őket?
Szerintem ez ellen nem tudsz sok mindent tenni :s
Maximum megkéred a többinek a gazdáját, hogy ő is legyen szives ivartalanitani a macskáit, bár ez nem biztos, hogy bejön.
szia! mintha én írtam volna a kérdésedet. nekem is 3 ivartalanított cicám van, de allandóan le van pisilve a kuka, a bejárati ajtó, minden fű, fa, virág ami a koslató kandurok útjába kerül.hetente hipózok kint is, de
semmi eredmény,ugyanúgy rezegtetnek mindenhova.imádom a cicákat, de már mérgemben söprűt is ragadtam, hogy elzavarjam az idegeneket, de nem vesznek komolyan :-))
ja macskaspray ? akkor a saját macskái is világgá mennek.vagy mondja meg nekik, hogy ez a szag nem nektek szól , hanem a szomszéd macskájának.
sajnos ez nem járható út.
9.19-es adnék én neked olyan borsos húst, hogy átmennél süsübe! Ha nem vagy állatbarát akkor húzás az oldalról!
Kérdező, bocs az offért de nagyon zavart az irománya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!