Mit igyon a cica?
Figyelt kérdés
A csapvizet nem issza meg, de az esővizet és a bojlerből kicsöpögő vizet igen. Nem árt ez neki? Gyűjtsek neki esővizet? :-)2007. nov. 7. 10:22
1/6 anonim válasza:
A cicák elég jól tudják, mi jó nekik. Valószínű a csapvíz túl klóros lehet neki, vagy túl hideg. Én állni hagyom a vizét, még nem volt gond vele.
2/6 anonim válasza:
Az esővíz és a kicsöpögő bojlervíz lágy víz (az esővíz "természeténél fogva", a bojlervíz pedig lágyul, mert az elcsöppenés előtt lerakódik a Ca belőle.)
Valószínűleg ezért issza a cica, számára "kedvezőbb" a lágy víz.
3/6 anonim válasza:
nálunk mindig a virágalátétből itta ki a vizet,valószínűleg az ásványi anyag tartalma miatt,azóta kutyám van és az is szereti kilefetyelni.Valószínű az esővíz is ilyen.
amúgy gyüjthetsz is neki,de szerintem ha kijárós cica akkor megoldja kint,ha meg nagy meleg van rakjál le neki co2mentes ásv.vizet-úgysem olyan nagy szomjú.
4/6 anonim válasza:
Az én macskám sem issza meg a csapvizet. Csak úgy iszik vizet (legalábbis a lakásban), hogy beugrik a kádba, s onnan nyalja fel a vizet.
5/6 anonim válasza:
Tudja ő, hogy mi kell neki! A mi cicánk soha nem ivott tejet! A kádba ugrik és várja, hogy nyissuk meg neki a csapot! Soha nem volt beteg a klóros víztől! Most 4 éves és gyönyörű vastag cica!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!