Költözés cicával, szerintetek érdemes vinni?
Figyelt kérdés
A szüleimnél lakunk kertes házban, a cica a közelben született, itt élt egész életében. Most 3 éves, de sajnos úgy tűnik, a párommal elköltözünk külföldre, 350 km-re innen. Próbálunk kertes, földszinti lakást találni, de nem tudom, így is érdemes-e vinni a cicát. A szüleimnek itthagyhatnánk őt, de nem foglalkoznának vele annyit, mint mi, ők nem játszanak vele, nem féregtelenítik, nem viszik orvoshoz, ha beteg...stb., csak ételt adnának neki kb. Most még van a szobánkban egy cicaágy is neki, amiben télen sokat van, de ha elmegyünk, az sem lesz többé. Mikor elmentünk nyáron nyaralni, azt is állítólag rosszul viselte (nem jöhetett be a szobába, nem foglalkozott vele senki), de szerintem ha pl kocsiban kell szállítani vagy idegen helyre kerülne, még rosszabb lenne. Félek, hogy megszökik vagy belebetegszik a költözésbe, hogy belepusztul a depresszióba. Itt ittvan neki a kutya, a szomszéd cicái, ott semmije nem lenne, csak mi. De ott rendesen gondoskodnánk róla. Szerintetek melyiket kellene választani? Vigyük vagy ne vigyük?2015. szept. 22. 16:18
11/11 anonim válasza:
Eddig olvastam: "nem féregtelenítik, nem viszik orvoshoz, ha beteg".
Esetleg, ad olyannak, aki legalabb ezt a alapveto dolgot megteszi. (Valami jo ismeros esetleg? Mi is vigyazunk kulfoldon levo barat cicaira. Termeszetesen a koltsegeket ok alljak, tehat igazabol csak csupa elony :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!