A macskafű tulajdonképpen mire jó?
Figyelt kérdés
Azt hittem, hogy általában véve jót tesz, de utána olvastam, hogy a szőrt segít felöklendezni. Az én macskámnak viszont nincs szőre... akkor most odaadjam neki, vagy ne?2010. márc. 14. 02:13
1/11 anonim válasza:
Általában véve jót tesz. Add csak neki oda, hálás lesz érte.
2/11 A kérdező kommentje:
szeretné, ha odaadnám, de neki nincs mit kihánynia. ennek ellenére hánytassam meg?
2010. márc. 14. 02:31
3/11 anonim válasza:
Szőrtelen macskának fölösleges. Nem is fogja megenni, mert nem érzi, hogy emészthetetlen anyag (szőr) lenne a gyomrában, ergo nem kell magát meghánytatni... - Mindent egybevetve a macska okosabb, mint itten néhány fórumozó!
4/11 anonim válasza:
Más gyomor betegségekre is jó, szerintem nyugodtan tartsál egyet otthon ha nem eszi meg akkor ha az elpusztul nem kell új füvet venni, de nem baj ha van otthon.
5/11 A kérdező kommentje:
felzabálta, és nem hányt :))
2010. márc. 14. 12:58
6/11 anonim válasza:
Ha nincs mit kihánynia, nem hány. A macskafű nem hánytató, hanem emésztést segítő dolog, amivel egyéb szükséges anyagokat is vesz magához a cicó, például vitaminokat. Add neki oda nyugodtan, hadd rágcsálja!
Az én macskám, ha nem volt éppen macskafű, mert elszáradt, a díszsást rágcsálta. A macska csak olyat rág vagy eszik meg, ami jót tesz neki. Nem kell aggódnod. (A macskafű egyébként közönséges zab.)
7/11 A kérdező kommentje:
szuper, nagyon köszi!
olyan kis béna volt, a füvet nem tudta lelegelni (zavarba jött, hogy ezt most hosszába, vagy keresztbe kéne megharapni), úgyhogy apróra vágva adtam neki oda, snidlinges reggeli gyanánt :D
2010. márc. 14. 13:22
8/11 anonim válasza:
Pontonsan, ahogy mondod, a szőrlabdák ellen kell a fű. Amennyiben a cicád szőrtelen, úgy teljesen felesleges neki a fű.
9/11 anonim válasza:
Hát az enyémnek van szőre, imádja a füvet, de nem hány tőle. Mi azért adjuk neki, mert így legalább nem a többi növényt eszi meg, ami lehet, hogy veszélyesebb lenne neki.
10/11 anonim válasza:
én valami olyat olvastam hogy ez nekik olyan mint a drog. o.O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!