Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A macskafű tulajdonképpen...

A macskafű tulajdonképpen mire jó?

Figyelt kérdés
Azt hittem, hogy általában véve jót tesz, de utána olvastam, hogy a szőrt segít felöklendezni. Az én macskámnak viszont nincs szőre... akkor most odaadjam neki, vagy ne?
2010. márc. 14. 02:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Általában véve jót tesz. Add csak neki oda, hálás lesz érte.
2010. márc. 14. 02:19
 2/11 A kérdező kommentje:
szeretné, ha odaadnám, de neki nincs mit kihánynia. ennek ellenére hánytassam meg?
2010. márc. 14. 02:31
 3/11 anonim ***** válasza:
79%
Szőrtelen macskának fölösleges. Nem is fogja megenni, mert nem érzi, hogy emészthetetlen anyag (szőr) lenne a gyomrában, ergo nem kell magát meghánytatni... - Mindent egybevetve a macska okosabb, mint itten néhány fórumozó!
2010. márc. 14. 03:40
 4/11 anonim ***** válasza:
Más gyomor betegségekre is jó, szerintem nyugodtan tartsál egyet otthon ha nem eszi meg akkor ha az elpusztul nem kell új füvet venni, de nem baj ha van otthon.
2010. márc. 14. 07:10
 5/11 A kérdező kommentje:
felzabálta, és nem hányt :))
2010. márc. 14. 12:58
 6/11 anonim ***** válasza:

Ha nincs mit kihánynia, nem hány. A macskafű nem hánytató, hanem emésztést segítő dolog, amivel egyéb szükséges anyagokat is vesz magához a cicó, például vitaminokat. Add neki oda nyugodtan, hadd rágcsálja!

Az én macskám, ha nem volt éppen macskafű, mert elszáradt, a díszsást rágcsálta. A macska csak olyat rág vagy eszik meg, ami jót tesz neki. Nem kell aggódnod. (A macskafű egyébként közönséges zab.)

2010. márc. 14. 13:03
 7/11 A kérdező kommentje:

szuper, nagyon köszi!

olyan kis béna volt, a füvet nem tudta lelegelni (zavarba jött, hogy ezt most hosszába, vagy keresztbe kéne megharapni), úgyhogy apróra vágva adtam neki oda, snidlinges reggeli gyanánt :D

2010. márc. 14. 13:22
 8/11 anonim ***** válasza:
Pontonsan, ahogy mondod, a szőrlabdák ellen kell a fű. Amennyiben a cicád szőrtelen, úgy teljesen felesleges neki a fű.
2010. márc. 15. 20:21
 9/11 anonim ***** válasza:
Hát az enyémnek van szőre, imádja a füvet, de nem hány tőle. Mi azért adjuk neki, mert így legalább nem a többi növényt eszi meg, ami lehet, hogy veszélyesebb lenne neki.
2010. márc. 16. 14:51
 10/11 anonim válasza:
én valami olyat olvastam hogy ez nekik olyan mint a drog. o.O
2010. márc. 29. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!