Ha a macskám beleivott a tejembe, csak egyszer tudta beledugni a nyelvét, utána észrevettem és ellöktem, de ennek ellenére utána megittam, lehet tőle bajom?
Figyelt kérdés
2015. szept. 20. 23:22
1/8 anonim válasza:
Ha rendszeresen féreghajtózod, semmi bajod nem lesz.
2/8 anonim válasza:
Istenem ennyire kėnyes ilyenek minek macska?😕
4/8 anonim válasza:
Macskaemberré változol es éjjellátos szemeid lesznek
5/8 anonim válasza:
nem gond igaz előtte a seggét nyalta de azért még attól finom az a tej
6/8 anonim válasza:
Utolsó véleményét fordítom: igénytelen, gonosz, utálatos ember vagy, nincs helyed a társadalomban!!
Szerintem amúgy a világon semmi bajod nem lesz tőle.
7/8 anonim válasza:
Elég sok embert szájon nyalt már a kutyája és macskája s szerintem elég keveseknek lett tőle baja (s eséskor egyszer kicsit beleágyazódott a fogam az aszfaltba, amin tuti elég sok nem tiszta s nem emberi testbe való dolog volt, ilyenek történnek, füvet is rágcsál néha némely ember, amin bármi mászhatott, sőt, uszodában vagy tóban elég könnyen víz kerülhet a szánkba)... Nyilván vannak betegségek s extrém érzékeny emberek, akiknél lehet valami gond, de nem ez a jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!