Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Orosz kék kiscicát szeretnék...

Orosz kék kiscicát szeretnék venni, mennyi egy ilyen macska reális ára?

Figyelt kérdés
2008. szept. 9. 11:34
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
46%
Engem is érdekel hol lehet kapni és mennyiért?! Örülnék ha megadnád annak a tenyésztőnek a számát!
2011. szept. 4. 16:30
 12/22 Fabyen ***** válasza:
26%

Én ma reggel hoztam a menhelyről egy fiú,kb.6hónapos orosz kék cicát, mert nem szerettem volna, ha ott elpusztul. GAZDÁT KERESEK Neki, ha valakit érdekel e-mailben tudok képeket küldeni róla. Jelképes 3-4000Ft-ot kér érte a menhely, a többi cicára való tekintettel, hogy oltást tudjanak venni. Ez a cica jobbra tartja a fejét, egyébként szelíd,kedves cica, csak a menhely kicsit megviselte. Nincs oltva, csak féregtelenítve.

Sajnos évente rengeteg menhelyi cica nem talál gazdára a tenyésztők miatt. Legalább a bevételük egy részét a menhelyeknek adományozhatnák, ha már a gazdákat elorozzák szegény cicák elől.

2011. szept. 14. 16:44
 13/22 anonim válasza:
0%
Fhu, en most nagyon ki vagyok akadva... ma tudtam meg, hogy orosz kek cicam van... mivel egyik ismerosom nekem adta, mert naluk nem jott ki jol a masik macskaval, es nem mondta, hogy ilyennfajta, szerintem o se tudta... es ha tudtam volna, hogy ilyen ritka, akkor nem ivartalanitottuk volna ki... :((
2013. okt. 24. 20:08
 14/22 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én írtam feljebb, hogy vettük a kandúrkámat. Azóta naponta több levél is érkezik hozzám ez ügyben... de kérek mindenkit, hogy nem írjon, mert a dolog már nem aktuális. A mi cicusaink ivartalanítva vannak és a tenyésztő is ivartalanította az Ő cicáit!

Azóta el is kültöztünk másik országba és itt bizony 600-800 €-ba kerül egy fajtiszta Orosz kék cius! De az bizony fajtiszta! Mindenféle díjnyertes szülőktől származnak, természetesen törzskönyvesek és útlveleük is van. Szóval ez a cica őrülten ritka (már mint az eredeti)! Senki ne dőljön be ilyen-olyan apróhirdetésben olvasott dolognak! Nagyon ritkán menhelyen is találni. Fogadjatok örökbe menhelyi cicut. Meseszépek és Ők szeretnek a legjobban :)

Utolsó, én azért örülök hogy ivartalanítva lett még mielőtt túltenyésztés vagy bármi más "áldozata" lett volna!

2014. márc. 29. 21:04
 15/22 anonim ***** válasza:
90%

Pfff mindenféle házi macskát rátok sóznak, vagy lepasszolnak és csak azért, mert kék (szürke) a színük, azt hiszitek, hogy az egy bizonyos macskafajta és már szaporítanátok. Hihetetlen az emberi butaság! Ez a szín egyszerűen a fekete szín "hígulása" puszta genetika, ettől még semmilyen fajta a macska!

Aki meg "akkor nem ivartalaníttatta volna" ha már előbb azt hiszi, hogy orosz kék a macskája az szégyellje össze magát, de rohadt gyorsan, mert a tenyésztés az nem abból áll, hogy dikk ez ritka, gyártsunk belőle kiscicát, hanem rohadt nagy pénzeket ölnek a fajta NEMESÍTÉSÉBE, TÖKÉLETESÍTÉSÉBE kívül belül, ellenőrzött, válogatott, frissített vérvonalakkal, szűrésekkel, garanciákkal. Nem egy félhülye szüleszti a macskáját egy kibélelt dobozba, aki mit sem tud a fajtáról és aki azt hiszi a szín alapján, hogy fajtatiszta akármilyen macskája van! Ezek miatt vannak tele a menhelyek, nem a tenyésztők miatt!

2014. júl. 26. 21:48
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
XDDDD menhelyen orosz kék macska? megnézném. köze sincs az orosz kékhez azoknak a cicaknak:) az utolsó velemenyet osztom. a szaporitok is elmehetnek a búsba, 30-40.000 Ft-ot kér egy orosz kéknek mondott házicicáért... a tk-s meg drága XDDDD
2017. aug. 16. 20:57
 17/22 anonim ***** válasza:
A menhelyen található "orosz kékek", és a törzskönyv nélküli "orosz kékek" bizony házicicák mind. Most van tenyészet az országban, akik törzskönyves, FAJTATISZTA orosz kékeket tenyésztenek. Aki tényleg ilyen cicát szeretne venni, az keresse meg őket, mert az országban egyedül ők tenyésztenek fajtatiszta macskákat. A többiek mind-mind házicicákat szaporítanak. :)
2018. febr. 4. 14:18
 18/22 anonim válasza:
Én azt mondom minden jövőbeli macska gazdindak hogy egy menhelyről vegyen macskát . Napi 15000 macskát altatnak el mert nincs hová menniük . És ha azon gondolkoznátok hogy akartok egy utódot akkor erő mondjatok is le mert mégegy macska a viláhon és egy újabb macska alszik el végleg ! Kérlek menhelyről vegyetek cicust hogy ne keljen annyi sok cicának meghalnia !
2020. jún. 12. 00:18
 19/22 anonim válasza:
Egyébként 50 - 60 ezer forint között mozog .
2020. jún. 12. 00:19
 20/22 anonim ***** válasza:
Kizártnak tartom, hogy 50-60.000-ért kapsz ilyen macskát, ha ennyire ritka. Inkább 150.000-200.000 ft.
2021. dec. 31. 23:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!