Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mitől mehet a cicámnak a hasa?

Mitől mehet a cicámnak a hasa?

Figyelt kérdés
8 hónapos nőstény cica! Kivan féregtelenítve! Sajnos az orvoshoz majd csak Kedden tudom elvinni! Ma nagyon megijedtem mert pár percel ezelőtt ment a hasa! Vajon mitől lehet? Táptol esetleg?? Bent van tartva , de mostanában szeret kiszökni a jóidőre! Persze diétás kaját adok neki.
2010. márc. 13. 12:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Tejjel itatod? Mert az én cicáimnak a tejtől van hasmenésük.. Persze adok nekik tejet,mert a vizet nem szeretik,de mostanába vizzel felhigitom a tejet, és így nem megy a hasuk. A diétás kaján mit értesz?!
2010. márc. 13. 17:35
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha tejjel itatod az a baj,a macskák "laktózérzékenyek" :D Ha nem a tej,akkor várj pár napot,hátha csak összezabált valamit ami nem tett jót neki.Viszont ha napokig fenn áll a probléma vidd orvoshoz:)
2010. márc. 14. 20:58
 3/8 A kérdező kommentje:

Najó azért olyan idióta nem vagyok h tejjel itassam!!!

NOrmális kaját kap tápot! De már amúgy is elmúlt csak 1x volt!

2010. márc. 15. 14:42
 4/8 anonim válasza:
Hallottam, hogy ilyenkor jót tehet, ha szedsz neki egy kis füvet és azt elrágcsálja. Nem tudom megmagyarázni, de az én macskáimnál bevált. Kárt biztosan nem okoz:)
2010. márc. 16. 20:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Miért idiótaság az, ha tejjel itatod?! Ez teljesen normális dolog h a macska tejet iszik. A fű az télleg jó ötlet.
2010. márc. 17. 15:36
 6/8 A kérdező kommentje:
Tejjel SOHA nem lehet itatni csak macskáknak való tejjel! Pl: Whiskas tej!
2010. márc. 18. 18:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Régen is ittak a macskák tejet, mikor a whiskas még sehol sem volt..Lehet a macskát tejjel itatni, amelyiknek bírja a hasa, amelyiknek nem annak vizzel higitva! ezek ebből élnek,hogy reklámozzák, hogy a macska csak a mi márkanevünk alatt eladott tejet ihatja, stb... Érdekes az én macskám 5 éve iszik házitejet és még él? Akkor hogy lehetséges ez? első voltam..
2010. márc. 19. 08:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Ivartalanított?Mert ha nem akkor kéne nehogy + néhány kiscicának örvendj.:D
2013. ápr. 21. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!