Cicas anyukak, ti hogyan oldottatok meg a baba-cica kerdest? (Csak olyanok irjanak legyszives akik nem menesztettek a cicat a baba miatt. )
Fiatal cicank melle hamarosan babank erkezik. Eddig ugy voltunk h cicanak szabad bejarasa van mindenhova, velem (anya) alszik, parom masik szobaban. Zartam mar ki parszor nyitott ablak miatt ejszakara de mindig ugy sajnaltam, mert max a csapban szokott aludni vagy "apanal" de en vagyok a fo gondozoja es tudom hogy hianyzok neki, meg nem tudja mire velni miert nem johet be.
Szoval a kerdesem az, hogy mit tudok tenni annak erdekeben hogy mindenkinek jo legyen?
Már most kezdd hozzászoktatni a cicát, hogy nem alszik veled egy szobában, ahol majd a babával alszol. A lakás többi része oké, de ahol a baba alszik majd, abba a szobába ne legyen bejárása szerintem, legalábbis, amíg pici a baba. Ok: ráfeküdhet, akár meg is fulladhat tőle a baba, ha a szájára, mellkasára fekszik. Persze a cica nem akarja bántani, de jobb a biztonság.
Én így csináltam - a hálóba, ahol aludtunk, nem jöhetett be a cica. Meg fogja szokni.
A babát majd mutasd meg neki, engedd, hogy megszaglássza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!