Mit csináljak? Vagy egyáltalán tudok tenni emiatt?
Figyelt kérdés
A cicám most 7 hónapos és most volt az 1. tüzelése.Mióta elkezdett tüzelni(és már nem tüzel de még mindig ugyan olyan)nagyon megváltozott:régebben 'prüttyögött'(ahogy mi mondjuk, ahogy a testvéreivel és családjával szoktak beszélgetni a macskák,amelyik szobábe mi voltunk ott volt ő is,nem használta wc-nek a virágcserepet stb. De mostmár nem nagyon jön oda,virágokra ürít, és nem 'beszélget'.Mi ennek az oka?Mivel mióta tüzelt azóta csinálja arra gondoltunk emiatt van.Szerintetek?2010. márc. 11. 19:06
1/4 anonim válasza:
Ivarérett lett, úgymond más dolgok érdeklik. Ha ivartalanittatod ez megszűnik.
2/4 A kérdező kommentje:
huhh köszi örülök hogy megint olyan lesz mint régen (mert amugy is ivartalanítani akartuk ):D
2010. márc. 11. 19:13
3/4 anonim válasza:
Ez nálunk is így volt. Elkezdte összepisilni az ágyat és üvöltött naphosszat, hogy ki akar menni. Azonnal vittük dokihoz, hogy ivartalanítsa. Sajnos a miénk nem hagyta abba a tüzelést, folyamatosan tüzelt 2 hónapig, majd hormoninjekció hatására múlt el. Akkor rögtön ivartalaníttattuk, 1 hónap múlva a béke helyreállt, visszakaptuk a tüzelés előtti kedves cicánkat. Semmi össze-vissza pisi+nyervákolás!:-)))
4/4 anonim válasza:
Az enyém nagyon barátságtalan lett mikor elérte az ivarérett kort. Előtte egy kis tündér volt, beszélgetett mindig, aztán meg azért is morgott ha hozzá értem. Plusz nagyon lefogyott, csont és bőr volt az egész macska. Ezt megelégeltem, elvittem ivartalaníttatni és mára ugyanolyan édes mint előtte volt, talán még beszédesebb is. Nyugodt, kiegyensúlyozott és többé nem csavarog el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!